Kuopion psykiatrian keskus
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 211...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus

Kuopion psykiatrian keskuksen avohoito- ja avokuntoutuspalvelut on tarkoitettu ensisijaisesti 20–64-vuotiaille kuopiolaisille ja muille Itä-Suomen yhteistyöalueen potilaille ja kuntoutujille. Ensisijainen hoitopaikka on oma terveyskeskus ja akuuteissa tilanteissa virka-ajan ulkopuolella päivystys. Äkillisissä ja erittäin vaikeissa elämäntilanteissa auttaa myös Kriisikeskus.

Kuopion psykiatrian keskus tarjoaa määräaikaisia hoito- ja kuntoutuspalveluja lääkärin lähetteellä. Tavallisimpia hoitoon hakeutumisen syitä ovat työ- ja toimintakykyä heikentävä masennus- ja ahdistustilat sekä psykoottiset oireet.

Vastaanottopalvelut Vastaanottotoiminta tapahtuu Viestikadun toimipisteessä sekä alempana yhteystiedoissa mainituissa etätoimipisteissä. Myös terveyskeskuksen yhteydessä työskentelee Kuopion psykiatrian keskuksen työntekijöitä. Hoidossa hyödynnetään erilaisia yksilö-, perhe- ja ryhmäterapioita sekä lääkehoitoa. Perhe- ja verkostotyötä tehdään myös kodeissa lapset huomioiden.

Kuntoutuspalvelut Kuntoutuksessa käytetään yksilöllistä kuntoutusohjausta sekä keskustelu- ja toiminnallisia ryhmiä. Ryhmiin hakeudutaan hoitavan työntekijän kautta. Kuntoutustyöryhmä Kipinä tarjoaa tehostettua kuntoutuksellista tukea ja valmennusta arjesta selviytymiseen kuntoutujille, joiden toimintakyky on heikentynyt usealla elämänalueella.

Kuntoutusyksikkö Kuusipaikkainen kuntoutusyksikkö Tukiporras toimii arkisin ympäri vuorokauden. Siellä toteutetaan määräaikaisia tutkimus- ja kuntoutusjaksoja mielenterveyskuntoutujille, jotka tarvitsevat tukea arjessa selviytymiseen.

Näytä koko yrityskuvaus