Eläinklinikka Amos
Sivutoimipaikka, Eläinklinikka Amos
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
Lemmikkisi parhaaksi - lämminhenkistä palvelua!

Tervetuloa eläinklinikka Amokseen, paikkaan, jossa lemmikkisi terveys on meille erityisen tärkeää. Me tiedämme, että lemmikkisi on enemmän kuin vain perheenjäsen – se on ystävä, joka ansaitsee parasta mahdollista hoitoa ja rakkautta.

Olemme ylpeitä vahvasta osaamisestamme vaativampien ihotautipotilaiden hoidossa. Hoidamme mielellämme iho-ongelmista kärsiviä lemmikkejä, kuten allergioita ja muita ihotautiongelmia. Meillä on laaja kokemus ja osaaminen erilaisten iho-ongelmien hoidossa, jotta lemmikkisi voi elää mukavasti ja vaivattomasti.

Emme myöskään unohda silmäongelmista kärsiviä lemmikkejä. Tarjoamme heille huolellisia silmätutkimuksia ja hoitoja, jotta heidän näkökykynsä ja silmäterveytensä säilyvät mahdollisimman hyvin.

Eläinklinikka Amos on paikka, jossa lemmikkisi saa yksilöllistä ja hellää hoivaa. Täällä kohtaat omistautuneen tiimin, joka ymmärtää lemmikkiesi tärkeyden ja pyrkii tarjoamaan heille parasta mahdollista hoitoa.

Tervetuloa meille – eläinklinikka Amos on valmiina palvelemaan teitä kaikin tavoin ja varmistamaan, että lemmikkisi saavat parasta hoitoa ja rakkautta pitkään ja onnelliseen elämään kanssasi.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat