Kuntouttava päivä- ja työtoiminta Tinki
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 392...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus

Tinki on tarkoitettu kaikille, jotka hyötyvät yksikön säännöllisestä ja tavoitteellisesta toiminnasta sekä palveluohjauksesta. Pääasialliset asiakasryhmät ovat mielenterveys- ja päihdekuntoutujat, opiskelunsa keskeyttäneet ja työttömät työnhakijat.

Kuntoutuminen tapahtuu sinun omien tavoitteitesi kautta ammattilaisen avustamana. Keinoina on käsillä tekeminen, vertaistuki ja ohjaajien palveluohjaus. Kädentaitoja Tinkissä voit toteuttaa Puupajalla, Tekstiilipajalla ja Värkkäämössä. Puupajalla tehdään pienimuotoisia tavaroita puusta, maalaustöitä ja ”tuunataan” vanhoista huonekaluista uudenveroisia. Tekstiilipajalla tehdään käsitöitä kankaista, langoista ja muista pehmeistä materiaaleista, sekä kudotaan kangaspuilla. Värkkäämö toimii puupajan ja tekstiilipajan täydentäjänä. Siellä tehdään tietokoneella mainontaa ja esitteitä. Värkkäämössä myös suunnitellaan tuotteita ja tehdään tuotteiden kuvausta ja hinnoittelua.

Tinkin tuotteiden myynti on voittoa tavoittelematonta toimintaa. Toiminnalla tavoitellaan voimavarojen ja sosiaalisuuden lisääntymistä, päivärytmin tukemista, työelämävalmiuksien harjoittamista ja kuntoutumisen myötä opiskeluun tai työelämään menoa. Asiakkaita tuetaan itse pohtimaan ja selvittämään elämänsä sisältöä, tulevaisuuttaan ja jatkopolkuja.

Jatkopolkujen löytymiseksi Tinkissä toimii työhön valmennus. Keskeytyneitä tai keskeytymässä olevia opintoja voit tulla tekemään Tinkiin. Tinkissä autetaan ja tuetaan sinua saattamaan opintosi loppuun tai aloittamaan opiskelut. Jokaisen asiakkaan tueksi laaditaan yhdessä asiakkaan kanssa oma asiakassuunnitelma. Työskentely tapahtuu 1-4 päivänä viikossa, 2-6 tuntia päivässä.

Tinkin asiakkuus on määräaikainen.

Tinkiin tullaan ensin toimintaan tutustumaan INFOON, joka on joka viikko torstaisin klo 12.30. Tinkiin tullaan sopimalla puhelimitse aika haastatteluun.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat