Toimintakeskus Toimela
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 392...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus

Toimintakeskus Toimelassa työskentelee aikuisia kehitysvammaisia. Toimintakeskuksen asiakkaat valitsee vammaistyön sosiaalityöntekijä yhdessä työtoiminnan esimiehen kanssa.

Työskentely Toimintakeskus Toimelassa on kuntouttavaa työtoimintaa. Sillä tuetaan kehitysvammaisen sosiaalisia taitoja ja itsenäisyyttä. Työtoiminta ylläpitää toimintakykyä ja se tukee asiakkaiden kokonaisvaltaista elämänhallintaa. Toiminnassa korostetaan asiakaslähtöisyyttä, tasavertaisuutta ja yhteistyötä.

Toimintakeskuksessa tehdään alihankintatöitä ja käsitöitä. Lisäksi siellä toimii keittiöryhmä. Toimintakeskus etsii asiakkailleen myös avotyöpaikkoja. Avotyöntekijät työskentelevät avustavissa tehtävissä kaupungin toimipisteissä ja yksityisissä yrityksissä. Avotyöntekijä saa tukea toimintakeskuksen henkilökunnalta sekä työpaikan lähihenkilöltä.

Päivätoiminnassa ja autismiryhmässä järjestetään monipuolista kuntouttavaa päivätoimintaa. Toiminnan lähtökohtana ovat asiakkaan tarpeet ja osallisuuden kokemus. Tavoitteena on tukea ja ylläpitää toimintakykyä sekä tarjota erilaisia kokemuksia ja elämyksiä. Päivätoiminta ja autismiryhmä tarjoaa mahdollisuuden sosiaaliseen kanssakäymiseen sekä mm. liikunta-, kulttuuri- ja virkistystoimintaan.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat