Ritavalkea Resort
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
Laskettelukeskus Pellossa
Ritavalkean laskettelukeskus sijaitsee keskeisellä paikalla Suomen Lapissa. Täten myöskin keskukseen on erittäin hyvät kulkuyhteydet. Lentämällä pääset Rovaniemen lentoasemalle josta on matka taittuu laskettelukeskukseen ajaen reilussa tunnissa. Valtatie 21 kulkee keskuksemme läpi joten autolla tultaessa on erittäin helppo tulla paikan päälle.
Keskuksessa löytyy toimintaa ja aktiviteettia niin lapsille, nuorille kuin vanhemmillekin. Olitpa sitten taitava laskettelija, aloittelija tai vaikkapa vain auringonpalvoja niin rinteitä löytyy jokaiseen makuun. Takaamme hauskan rinnepäivän koko perheelle. Täällä päivät taittuvat jopa liiankin nopeasti. Onneksi meille on helppo palata uudelleen!
Perheen pienimmille on myös tarjolla Lumipörrö-pulkkamäki, joka löytyy kahviomme päädystä.
Laskettelurinteiden lisäksi meiltä löytyy myös monipuoliset murtomaahiihtoladut. Alueella on järjestetty muunmuassa hiihdon SM-kisat vuonna 1993.
Pakkaa lasketteluvarusteet autoon ja tule koko perheen voimin viettämään hauska päivä keskuksessa!
Kesällä alueella toimii kesäkahvila/välinevuokraamo josta voit vuokrata sup-lautoja, kajakkeja ja sähkö/luomu läskipyöriä. Uimarannalla on beachwolley kenttä ja Wip-it seikkailurata ilmaiseksi käytössä. Meillä on myös Reindeer camping josta löytyy 8 sähköpaikkaa ja 8 ilman sähköä. Suihkut, kemiallisen Wc:n tyhjennys ja huoltorakennuksessa pieni keittiö.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä
Muut käyttäjät katsoivat