Flinkenberg Oy Ab
Sivutoimipaikka, Flinkenberg Oy Ab
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Flinkenberg Oy Ab
Oy Flinkenberg Ab on vuonna 1921 perustettu tekniseen kauppaan erikoistunut suomalainen perheyritys. Vuonna 2015 henkilökuntaa oli noin 80 henkilöä ja liikevaihtoa 32 milj. euroa.
Liiketoimintamme koostuu teollisuustuotteiden varastoinnista, jakelusta sekä jatkojalostuksesta. Tarvittaessa otamme vastuun asiakasyrityksen koko logistiikkaketjusta. Pääasiallinen markkina-alueemme on Suomi, mutta palvelemme kasvavia asiakasmääriä myös Baltian maissa ja Ruotsissa. Asiakaskuntamme koostuu usean eri toimialan teollisuusyrityksistä sekä jälleenmyyjistä.
Tärkeimmät päämiehemme sijaitsevat Euroopassa, mutta huomattavia tavaran toimittajia tulee myös Yhdysvalloista ja Kaukoidästä.
Yrityksen hallinto sekä teollisuuskemikaalien, energiatuotteiden ja elektroniikan komponenttien logistiikkapalvelut sijaitsevat Espoossa Kehä III:n varrella. Teräsosastomme puolestaan toimivat Valkeakoskella ja Keravalla.
Lisäksi omistamme 40 % Schmolz+Bickenbach Oy:stä, jonka emoyhtiö on maailman johtavia pitkien erikoisterästen valmistajia. Schmolz+Bickenbach Oy:n varasto ja sahauspalvelut toimivat Valkeakoskella teräspalvelukeskuksessamme.
Oy Flinkenberg Ab on jäsenenä Perheyritysten Liitossa ja Teknisen Kaupan Yhdistyksessä.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä
Muut käyttäjät katsoivat