Parturi-Kampaamo Tuccabaja Company
Sivutoimipaikka, Tuccabaja Company Oy
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus
Tuccabaja Company ei ole pelkästään perinteinen kauneudenhoitoalan yritys. Tiimiimme kuuluu monien eri alojen kokeneita ammattilaisia. Liikkeisiimme voit tulla hakemaan tämän hetken muotia, korostamaan persoonallisuuttasi ja rentoutumaan. Liikkeistämme löydät myös laajan valikoiman alan parhaita hius- ja kosmetiikkatuotteita. Mad Men-parturikonseptimme on suunniteltu erityisesti palvelemaan miehiä ilman ajanvarausta.
Mad Men - Tuccabajan parturi tosimiehille. Parturi miesten tyyliin - ilman ajanvarausta. Meille Mad Meniin marssit sisään ilman ennakkovarausta, juuri silloin kun sänki kaipaa partaveitsen sivallusta, tai kuontalo kynintää. Parturointituokiota Mad Menissä ei säestä leidien lepertely, vaan rentoudut ja komistut aina reilussa herrasmiesseurassa. Kolme kaupunkia valloitettuna. Tuccabaja Companyyn kuluvat Mad Men-parturit toimivat kolmessa kaupungissa. Rovaniemellä, Kemijärvellä ja Kuusamossa.
Teemme alan kouluissa konsultointia ja järjestämme iltoja ryhmille hiuksiin ja ihonhoitoon liittyvissä asioissa. Henkilökuntamme koulutuksesta vastaavat alan huippukouluttajat. Joten käytätpä mitä tahansa liikkeistämme voit aina kysyä muodista ja neuvotella kampaajasi kanssa siitä, mikä ajanhenkisistä malleista tai tuotteista kävisi juuri sinulle.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä