PTT Consult
Yritystiedot
Virallinen nimi
PTT ConsultLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Kotipaikka
KokkolaLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Tekninen konsultointi (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
71129 Muu tekninen palveluLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 16.8.2004
Verohallinnon perustiedot: 16.8.2004
Työnantajarekisteri: 1.11.2016
Kaupparekisteri: 29.9.2004
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 16.8.2004
Lähde: YTJ
Ota yhteyttä

PTT Consult tarjoaa PUHDISTUS- JA TOIMITILAPALVELUJEN SUUNNITTELU-, KEHITTÄMIS- JA JOHTAMISPALVELUJA itsenäisenä siivousalaan erikoistuneena suunnittelutoimistona. Toiminta-ajatuksena on tuottaa ulkopuolista, puolueetonta ammattinäkemystä puhtaustason, henkilöstötarpeen ja kustannusrakenteen määrittelemisessä tai ostetun siivouspalvelusopimuksen toteutumisen seurannassa.

PTT Consult SUUNNITTELEE toiminnanluonteen ja puhtaustasovaatimusten pohjalta palvelutasokuvaukset. Palvelutasokuvauksiin voidaan asiakkaan tarpeen mukaan sisällyttää työalueiden suunnittelua, kausiluonteisten töiden suunnittelua ja perehdytystä.

PTT Consult KEHITTÄÄ tämän päivän puhdistuspalvelutointa vastaamaan mm. monipuolisten oheispalvelutehtävien lisääntyneeseen tarpeeseen. Oheispalveluja ovat mm. vaatehuolto-, ympäristönhuolto-, majoituspalvelut sekä aula- ja kokouspalvelut. Kartoittamalla oheispalvelujen tarve sekä löytämällä organisaatiokohtaisesti tarkoituksenmukaisin toteutustapa, voidaan parhaimmillaan tasata ja monipuolistaa työtä sekä helpottaa varahenkilöjärjestelmää. Lisäksi henkilöstölle suunnatulla koulutuksella vastataan ajan ja asiakkaiden muuttuviin ja kehittyviin tarpeisiin. PTT Consult tarjoaa puhdistus- ja toimitilapalvelujen suunnittelu-, kehittämis- ja johtamispalveluja.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot