Tuusniemen palvelukeskus ( Mäntykoti, Tuomikoti, Koivukoti)
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 211...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus

Tuusniemen palvelukeskus sijaitsee aivan kirkonkylän tuntumassa lähellä koulua ja kauppoja. Palvelukeskus tarjoaa ikäihmisille sekä muuta erityistä tukea tarvitseville kuntalaisille turvallisen ja viihtyisän paikan asumiseen, kun kotona selviytyminen ei ole enää mahdollista.

Palvelukeskukseen kuuluvat Koivukoti, Mäntykoti ja Tuomikoti, joilla kaikilla on oma asiakaskuntansa ja omat painotuksensa.

Tuomikoti Tuomikoti on 17-paikkainen ympärivuorokautista hoivaa vanhuksille ja vammaisille tarjoava asumisyksikkö. Lisäksi Tuomikodissa on neljä lyhytaikaisasumispaikkaa. Lyhytaikaisasumisella tuemme kotona asumista. Tuomikodissa järjestämme päiväkeskustoimintaa kerran viikossa.

Mäntykoti Mäntykoti on kahdeksan huoneen kokoinen pieni muistisairaille tarkoitettu asumisyksikkö. Lisäksi Mäntykodissa on yksi lyhytaikaisasumispaikka. Mäntykodissa on yhteisinä tiloina tupakeittiö ja olohuone, josta on yhteys sisäpihalle, jossa asukkaat voivat kesäisin ulkoilla.

Koivukoti Koivukodissa on 19 asuntoa kahdessa yksikössä, joista toisessa asuu kehitysvammaisia. Kehitysvammayksikön useat asukkaat käyvät arkipäivisin toimintakeskuksella päivä- tai työtoiminnassa.

Näytä koko yrityskuvaus