Sampolan kirjasto
Sivutoimipaikka, Keskusvirastotalo
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 368...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus

Sampolan kirjasto Sampolan kirjasto on esteetön ja viihtyisä koko perheen kirjasto Kalevassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kirjasto tarjoaa virikkeellisen, elinikäistä oppimista tukevan ympäristön. Sampolan kirjaston yhteydessä toimii makerspace Tekomo. Samassa rakennuksessa toimivat Tampereen seudun työväenopisto ja Tammerkosken lukio.

Sampolasta voi varata kokouskäyttöön Ritva-salia. Kirjastosta voi varata myös näyttelytilaa. Kirjastossa on hiljainen tila lukemiseen ja työskentelyyn.

Digitukea Sampolan kirjastosta Sampolan kirjastossa tarjotaan asiakkaiden käyttöön laitteita kuten tietokoneita, monitoimilaitteita, skannereita ja digitointilaitteita. Laitteiden käyttöön sekä digipulmiin tarjoamme digitukea ja varattavia digiopastuksia.

Luovan tekemisen tila Tekomo Sampolassa toimii myös luovan tekemisen tila makerspace Tekomo. Tekomossa käytettävissäsi on kaksi 3D-tulostinta, vinyylileikkuri (leikkuri ei ole tällä käytettävissä), lämpöprässi, ompelukone, saumuri, laminointikone, pinssikone ja piirtopöytä.

Itsepalveluaukioloaika Sampolan kirjastossa on itsepalveluaukioloaika ma-pe klo 8-10 ja la klo 9-10. Itsepalveluaikoina kirjaston ovet ovat avoinna, mutta asiakaspalvelussa ei ole henkilökuntaa.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat