Hotelli OnnenTähti
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Hotelli OnnenTähti - Kyläkauppa on Suomen suurin Tavaratalo
Kyläkaupan Hotelli OnnenTähti sijaitsee samassa kullanhohtoisessa linnassa Ruokapuodin kanssa. Hotelli OnnenTähden vastaanotto palvelee Ruokapuodin Kauppakadulla ja huoneet sekä kokoustilat sijaitsevat toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Sisäänkäynti hotelliin on Ruokapuodin aukioloaikoina Kauppakadun kautta tai vastaanoton aukioloaikoina hotellin omasta ovesta ovisummeria soittamalla.
Hotelli OnnenTähdessä on 43 tyylikkäästi sisustettua huonetta, joissa on erityisesti niihin suunnitellut huonekalut ja kristallikruunut. Osassa huoneista on parveke, silkkitapetit ja huonekohtaisesti kudotut villamatot sekä lisävuodemahdollisuus. Osaan huoneista voi majoittua myös lemmikin kanssa.
Alavuden Tuurissa, 500 asukkaan kylässä sijaitseva Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo. Kyläkauppa on kasvanut vuosien varrella huimasti sekä kooltaan että valikoimaltaan. Kyläkauppaa ja sen ympärille kasvanutta lähes sadan yrityksen kauppakylää ja sen ainutlaatuista ja välitöntä tunnelmaa on mahdotonta kuvata sanoin. Suomen halvin hintataso, onnistunein valikoima ja ystävällisin palvelu takaavat asiakastyytyväisyyden.
Kyläkaupan nimen alla palvelevat Tavarapuodin ja Ruokapuodin lisäksi Hotelli OnnenTähti, Karavaanarialue Onnela, Liikenneasema OnnenLiekki, kattavat OnnenKivi ja OnnenTähti -ravintolapalvelut, Suomen suurin Muumi -leikkipuisto sekä kesäisin Taimimyymälä, Minigolf ja Miljoona Tivoli.
Tervetuloa!
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä