Koivistonkylän kirjasto
Sivutoimipaikka, Keskusvirastotalo
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 368...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus

Koivistonkylän kirjasto sijaitsee koulun yhteydessä keskellä kylää. Kodikas koko perheen kirjasto palvelee myös alueen kouluja, päiväkoteja ja palvelutaloja. Liikuntaesteistenkin on helppo tulla kirjastoon. Kirjastossa on tarjolla esimerkiksi kirjoja, lehtiä, elokuvia ja musiikkia, joihin voit tutustua paikan päällä tai lainata kotiin. Kirjaston tiloissa voit opiskella, harrastaa, käyttää tietokonetta ja oleskella. Kirjastossa järjestetään myös tapahtumia.

Kirjastossa käytössäsi on tietokoneita ja monilaite, jolla voit tulostaa, kopioida ja skannata. Lisäksi kirjastossa toimii Seutu Wireless -langaton verkko, johon kirjautumalla voit käyttää kirjaston e-palveluita kirjastossa myös omalla laitteellasi.

Omatoimikirjasto avoinna aamusta iltaan Koivistonkylän kirjasto on omatoimikirjasto, jota voit käyttää myös perinteisten aukioloaikojen ulkopuolella. Laajoina omatoimiaukioloaikoina kirjaston ovet aukeavat PIKI-kirjastokortilla ja sen tunnusluvulla.

Kirjastossa ei ole omatoimiaukioloaikoina henkilökuntaa, mutta voit lainata ja palauttaa automaateilla, käyttää tietokonetta, lukea lehtiä ja vaikkapa työskennellä tai kokoustaa kirjaston tiloissa.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat