Tesoman kirjasto
Sivutoimipaikka, Keskusvirastotalo
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 368...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus

Tesoman kirjasto palvelee liikekeskus Westerin yhteydessä sijaitsevan hyvinvointikeskuksen 1. kerroksessa. Aikuisille, lapsille ja nuorille on omat osastonsa monipuolisine kokoelmineen ja viihtyisine oleskelutiloineen. Lisäksi kirjastossa on pelihuone ja lehtisali yhteisökahvilan yhteydessä. Kirjastosalin puolella on työsoppia rauhallista työskentelyä varten. Kirjastossa voit käyttää tietokoneita ja monilaitetta, jolla voit tulostaa, kopioida ja skannata. Lisäksi kirjastossa toimii Seutu Open -langaton verkko, johon kirjautumalla voit käyttää kirjaston e-palveluita kirjastossa myös omalla laitteellasi.

Palvelut saman katon alla Hyvinvointikeskuksessa kirjaston kanssa saman katon alla toimivat muun muassa hammashoitola, lapsiperheiden hyvinvointineuvola, nuorisotilat ja terveysasema.

Alueen asukkaat kohtaavat toisiaan hyvinvointikeskuksessa. Sen katutasossa on kirjaston lisäksi yhteisökahvila sekä erilaisia tiloja, joissa järjestetään tapahtumia ja joita voi varata esimerkiksi yhdistysten ja harrastusryhmien toimintaa varten.

Tiedustelut tilojen varauksista hyvinvointikeskuksen neuvonnasta, puhelin 044 423 5590.

Itsepalveluaukiolo aamuisin Tesoman kirjastossa on itsepalveluaukioloaika maanantaista perjantaihin klo 8-10 ja lauantaisin klo 9-10. Tällöin kirjaston ovet ovat avoinna, mutta kirjastossa asioidaan itsepalveluna.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat