Palvelukeskus Mäntylä, Rantasalmi
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 123...
Lähde: Fonecta-konserni
Myö yhessä – terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa

Palvelukeskus Mäntylä tarjoaa ikääntyneille asiakkaille ympärivuorokautista pitkäaikaista asumista sekä jaksohoitoa. Mäntylässä on 40 asumisen paikkaa, jotka sijoittuvat neljään eri yksikköön ( Kataja 12 , Kanerva 9, Karpalo 9 ja Vanamo 10).

Palvelukeskus Mäntylän tavoitteena on hyvä ikääntyminen kodinomaisessa ympäristössä, yksilöllisten palveluiden turvin ja kuntouttavan hoitotyön keinoin. Yksikössä toimii moniammatillinen henkilöstö, joka koostuu sairaanhoitajista, lähi- ja perushoitajista sekä hoiva-avustajista. Asiakkaita tuetaan päivittäisissä toimissa huomioimalla heidän omat voimavaransa ja tarpeensa niin, että heidän tavoitteensa elämänlaadulle ja kuntoutumiselle saavutettaisiin.

Jaksohoidon tavoitteena on tukea kotona asumista ja omaishoitajien jaksamista, sekä tarvittaessa tarjota paikka kuntoutumiselle ja toimintakyvyn ylläpitämiselle ennen kotiin tai pitkäaikaispaikkaan siirtymistä.

Palvelukeskus Mäntylässä asiakkaalla on käytettävissään yhden hengen huone, joka sisältää wc-/suihkutilan. Kaikissa huoneissa on vakiovarusteena sähkösäätöinen sänky ja yöpöytä. Yhteisessä käytössä on sauna ja oleskelutila television katselemiseen, sekä virkistyshetkiin. Talossa sijaitsevan kuntosalin käyttö on myös mahdollista.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat