Anttolan palvelukeskus
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 123...
Lähde: Fonecta-konserni
Myö yhessä – terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa

Anttolan palvelukeskus on 21-paikkainen palveluasumisen yksikkö. Suurin osa paikoista on ympärivuorokautisen palveluasumisen paikkoja, mutta niistä kaksi on mahdollista toteuttaa myös yhteisöllisenä palveluasumisena.

Neljä paikkaa on varattu jaksohoitoasiakkaille eli lyhytaikaista hoitoa tarvitseville asiakkaille. Jaksohoidon tarkoituksena on tukea asiakkaiden kotona pärjäämistä sekä omaishoitajien jaksamista. Jaksohoitoon varatut huoneet ovat kahden hengen huoneita.

Asiakas on kaiken toimintamme lähtökohta ja tavoitteena on tarjota kodinomaista ja turvallista asumista ikääntyneille. Anttolan palvelukeskuksessa työskentelee palveluesihenkilö, sairaanhoitaja, lähihoitajia sekä hoiva-avustajia. Fysioterapeutti käy vähintään kerran viikossa yksikössämme. Teemme yhteistyötä oppilaitosten kanssa ja usein meillä onkin opiskelijoita harjoittelussa tai suorittamassa oppisopimusopintojaan. Päivätoimintaa järjestetään myös Anttolan palvelukeskuksessa talon ulkopuolisille asiakkaille.

Palvelukeskuksella on yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat sekä pikkukeittiö, joka mahdollistaa yhdessä leipomisen ja askartelun. Sauna lämpiää päivittäin ja sään salliessa turvallinen sisäpiha on asiakkaidemme käytössä.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat