Hatanpään lukio
Sivutoimipaikka, Keskusvirastotalo
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Muut sivutoimipaikat
Näytä kaikki 368...
Lähde: Fonecta-konserni
Yrityskuvaus

Hatanpään lukio, HaLu, on viihtyisä ja kodikas lukio Tampereen keskustan kupeessa. HaLussa tuetaan opiskelijan itsetuntemusta ja vastuullisuutta omasta opiskelustaan sekä annetaan vahvat eväät elämässä selviämiseen.

Laadukkaan yleislukion lisäksi HaLu on musiikin (musiikki ja musiikkiteatteri) valtakunnallinen erityisen koulutustehtävän lukio. Musiikin tekemistä ja harjoittelua varten lukiossa on muun muassa äänitysstudio ja instrumenttiharjoitustiloja. Erityisessä koulutustehtävässä voi erikoistua soittamiseen, laulamiseen, musiikin tekemiseen, ilmaisuun ja teatterityöhön tai vaikkapa musiikkiteknologiaan - tai yhdistellä opintoja näistä kaikista.

HaLussa opiskelijalle on tarjolla monipuolinen opintotarjonta, ja hän saa hyvän ja henkilökohtaisen ohjauksen eri tahoilta. HaLu on aktiivinen kansainvälinen Erasmus+ -akkreditoitu lukio, jossa on helppo päästä mukaan kansainväliseen projektiin. Liikkuva opiskelu -hankkeen myötä HaLussa opiskellaan arjessa myös luokkahuoneiden ulkopuolella.

Muutamme loppuvuodesta 2025 Pyynikille Pyynikintie 2:een kaupungin keskustaan. 1.8.2025 alkaen lukiomme nimi muuttuu: uusi nimi on Pyynikin lukio.

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat