Ompelimo Tuula
RainbowAngel Tmi
Yritystiedot
Virallinen nimi
RainbowAngel TmiLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Kotipaikka
SiikajokiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Ompelimo (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
47990 Muu vähittäiskauppa muualla kuin myymälöissäLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 10.10.2017
Verohallinnon perustiedot: 1.1.1998
Kaupparekisteri: 5.10.2017
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.10.2017
Lähde: YTJ
Ompelimopalvelut Hämeenlinnassa

Ompelimo Tuula sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa Sibeliuksenkatu 13, josta löytyy hyvin parkkitilaa. Ompelimomme on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1987 ja olemme tuttu ompelimo niin Hämeenlinnassa kuin ympäristäkunnissakin. Meiltä saat ystävällistä ja henkilökohtaista palvelua kaikissa morsiuspukuihin, juhlapukuihin ja korjattaviin vaatteisiin liittyvissä asioissa. Olemme toteuttaneet myös paljon mittatilaustyönä tehtäviä osaamista vaativia kastemekkoja ja kansallispukuja.

Soita ja kysy lisää tai tule käymään!

HÄÄPUVUT

Ompelimo Tuulassa ovat nyt suosittujen eurooppalaisten suunnittelijoiden upeat hääpukumallistot. Liikkeessä voit sovittaa ajanvarauksella Angela Biancan,Modecan, Sincerityn, Sweetheartin ja White Onen kauniita ja yksilöllisiä morsiuspukuja.

Meiltä löytyy myös pukuusi sopivat asusteet tilauksesta: morsiuslaukut, iltalaukut, hiuskorut, korusetit (kaulakoru ja korvakorut) sekä talvibolerot ja kevyemmät kesäbolerot. Myynnissä lisäksi Elsa Coloured Shoes -malliston upeita morsius- ja juhlakenkiä.

Liikkessämme hääpukujen sovitus vain ajanvarauksella. Huomioithan myös tilattavien ja korjattavien pukujen toimitusajat.

JUHLAPUVUT

Vanhojentanssit, häät, hautajaiset, linnanjuhlat, valmistujaiset..

Liikkessämme on runsas valikoima iltapukuja ja naisten juhlapukuja jokaiseen tilanteeseen. Pukuja kannattaa tulla katsomaan ja sovittamaan paikan päälle, koska koko valikoimamme ei ole esillä kotisivuillamme. Kokoja pystyy myös muokkaamaan sopivammaksi.

MIESTEN PUKUVUOKRAUS

Vanhojentanssit, häät, hautajaiset, linnanjuhlat, valmistujaiset..

Vuokraamme miesten pukuja jokaiseen tilaisuuteen. Parhaiten sinulle sopivan asun löydämme paikan päällä. Kokoja pystyy myös muokkaamaan sopivammaksi.

Huom! Frakki-, smokki- ja shakettipakettien vuokra vain 190 €!

OMPELIMOPALVELUT

Teemme liikkeessämme kaikenlaisia mahdollisia ja mahdottomia korjauksia vaatteeseesi. Parhaiten työn tarkkojen kustannusten ja toimitusajan arviointi onnistuu, kun saavut paikan päälle korjattavan vaatteen kanssa. Ompelimopalvelun hinnasto löytyy verkkosivuilta.

Tervetuloa palvelevaan Ompelimoomme!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat