Autohuolto Kariste Ky
Kariste Ky
Yritystiedot
Virallinen nimi
Kariste KyLähde: YTJ
Aputoiminimet
Autohuolto KaristeLähde: YTJ
Yhtiömuoto
KommandiittiyhtiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
1998Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
HelsinkiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Autokorjaamo ja autohuolto (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
45201 Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)Lähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 24.4.1998
Verohallinnon perustiedot: 12.5.1998
Työnantajarekisteri: 1.1.2009
Kaupparekisteri: 2.6.1998
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 22.4.1998
Lähde: YTJ
Tuote- ja tavaramerkit
Defa -lohkolämmittimet ym Webasto -polttoainelämmittimet Bosch -laturit, startit ja sytytystulpat Thule ja brink vetokoukut, kattotelineet Walker -pakoputket Valeo -pyyhkijän sulat ja kytkinpaketit Sachs -kytkinpaketit ja työsylinterit Sonax -autonhoito tuotteet Osram -polttimot Helix - Shell- ja Mobil-voiteluaineet Fram -suodattimet Varta -akut ja paristot Luk - kytkinpaketit
Tietoa yhtiöstä

Autohuolto Kariste Ky on perustettu vuonna 1998. Se on kommandiittiyhtiö, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Autokorjaamo ja autohuolto. Yhtiön toimitusjohtaja on Ilkka Olavi Kariste.

Viralliselta nimeltään yhtiö on Kariste Ky.

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta, Kaupparekisteri

Palveleva Autokorjaamo Helsingissä
Autohuolto Kariste on jo vuonna 1998 autojen huolto- ja korjaustöihin perustettu yritys, joka työllistää tällä hetkellä 10 työntekijää. Työnkuvaamme kuuluu kaikenlaiset ajoneuvot, jotka kulkevat neljällä pyörällä. Teemme autosähkötyöt, huollot, korjaukset, katsastuspalvelut ym. Meillä on uudenaikaiset korjaamolaitteet ja käytämme vain laadukkaita varaosia. Näillä varmistamme ammattimaisen toimintamme ja turvalliset kilometrit autollesi.
Autohuolto
Kun autosi on huollon tarpeessa. Määräaikaishuollot, vuosihuollot, katsastustarkastukset ja katsastuspalvelut ammattitaidolla kaikkiin merkkeihin ja malleihin. Huollamme henkilöautot, pakettiautot ja kevyet kuorma-autot. Uudenaikaiset testaus- ja mittalaitteet takaavat ammattimaisen huollon autollesi. Soita ja varaa autollesi huoltoaika.
Pikahuolto
PIKAHUOLTO ON TAUOLLA RENGASSESONGIN AJAN
Pikahuolto palvelee sinua arkisin 8-17. Öljynvaihdot, jarrupalojen vaihdot, renkaiden vaihdot ja kaikenlaiset pienkorjaukset onnistuvat odottaessa. Poikkea hetkeksi autosi kanssa pikahuoltoon.
Autokorjaus
Kun autosi tarvitsee korjausta. Teemme kaikki alustankorjaukset, kytkinkorjaukset, vaihteistokorjaukset, moottorikorjaukset, kolarikorjaukset, jarrukorjaukset, pakoputkistojen vaihto- ja korjaustyöt ammattitaidolla. Meiltä löytyy 3D-pyöräsuuntauslaitteet ja BOSCH- testerit. Tuulilasien ja sivulasien vaihdotkaan ei tuota meille ongelmia. Soita (09) 7579 5365 ja varaa aika autosi korjauksille.
Pikakorjaus
Pikakorjaukset odottaessa. Polttimoiden vaihdot, pyyhkijänsulkien uusinnat, vikakoodien lukemiset ja vikadiagnoosit ym. pikakorjaukset. Poikkea vaan paikalle, niin saadaan autosi taas kuntoon. Vikakoodien luku 35€.
Muita palvelujamme:
  • Renkaat ja renkaanvaihto: Katso tarjouksemme tai pyydä tarjousta!
  • Teholastut: KCR- teholastut asennettuna alk. 489€. Esimerkiksi Master lll G 10 asennettuna vain 489€. KCR on pohjoismaiden markkinajohtaja ja edelläkävijä teholastuissa. Kun kaipaat lisää vääntöä ja voimaa dieselautoosi, ota meihin yhteyttä. Kauttamme myös veneiden, traktorien ja raskaan kaluston teholastut. Toimitukset ja asennukset hoituvat nopeasti, jopa seuraavaksi aamuksi. Hinnat sisältävät asennuksen autoihin.
  • Sijaisauto: Meiltä sijaisautot alk 30€ / pv.
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat