Kissakoti Kattinen
Rivinteeri Tmi
Yritystiedot
Virallinen nimi
RIVINTEERI tmiLähde: YTJ
Aputoiminimet
Kissakoti KattinenLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Kotipaikka
TampereLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Eläinhoitola, eläintenhoitaja (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
96090 Muualla luokittelemattomat henkilökohtaiset palvelutLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.8.2001
Verohallinnon perustiedot: 10.7.2001
Kaupparekisteri: 17.8.2001
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.8.2001
Lähde: YTJ
Kissojen hoito kotikäynteinä

HUOMIOITAVAA: Talleta Kattisen yhteystiedot! Vähennämme markkinointia ja näkyvyyttä, mutta palvelun saatavuus jatkuu ennallaan.

Pääsiäisen ja juhannusviikon varaukset ovat täynnä.

Hoidamme kissat, kanit ja jyrsijät niiden omassa kodissa Tampereen alueella omistajan ollessa matkalla tai poissa kotoa jostain muusta syystä. Jokainen lemmikki on yksilö ja omistajalleen tärkeä perheenjäsen ja tämä on hoidon tärkeä lähtökohta. Meillä on tuhansia kissakokemuksia aroista rescuekissoista kaikenlaisiin kotikissoihin ja useisiin kissarotuihin.

Jos tarvitset hoitoapua lemmikillesi kuntoutus-tai sairaalajaksosi ajaksi, autamme mielellämme lyhyelläkin varoitusajalla. Kysy sosiaalityöntekijältäsi mahdollisuutta maksusitoumukseen lemmikin hoidolle. Palveluntuottajan suhteen voit käyttää valinnanvapauttasi.

Kissakoti Kattinen on toiminut vuodesta 2015 alkaen sekä hoitolatoimintana että kotikäynteinä. Tällä hetkellä tarjoamme palvelua ensisijaisesti kotikäynteinä. Lähialueelle otamme mielellämme uusiakin hoidettavia. Sesonkiajat (kesä-elokuu, joululomakausi, oppilaitosten syys- ja hiihtolomat, pääsiäinen) ovat nopeasti täynnä. Näissäkin tilanteissa koitamme auttaa asiakkaitamme esimerkiksi suosittelemalla muita alan yrittäjiä.

Hinnat alkaen 20 €/käynti. Hinnoissa on mukana alv 24 %. Hintoihin vaikuttaa etäisyys, käyntien määrä ja kellonajat sekä mahdolliset lääkitykset.

Kotikäyntien yhteydessä on mahdollista sopia esim. kukkien kastelusta ja postilaatikon tyhjennyksestä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palvelusta joko sähköpostilla, tekstiviestillä tai soittamalla. Tutustumiskäynti kotiisi on maksuton. Palvelusta laaditaan kirjallinen sopimus.

Kotisi ja lemmikkisi ovat luotettavissa käsissä ja avaintasi käyttää vain yksi nimetty henkilö. Kissakoti Kattisen vastuu- ja oikeusturvavakuutus on Lähi-Tapiolassa.

Tassutellaan turvallisesti yhdessä!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat