HyvinVointia Hieroja Helena Vilen
Yritystiedot
Virallinen nimi
HyvinVointia Hieroja Helena VilenLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2000Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
JanakkalaLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
86909 Muu terveyspalveluLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.2.2000
Verohallinnon perustiedot: 9.2.2000
Kaupparekisteri: 3.3.2000 Lähde: YTJ
Tietoa elinkeinonharjoittajasta

HyvinVointia Hieroja Helena Vilen on perustettu vuonna 2000. Se on yksityinen elinkeinonharjoittaja, jonka kotipaikka on Janakkala, ja pääasiallinen toimiala Hieronta. 

Elinkeinonharjoittajan muut toimialat ovat akupunktio, liikuntapalvelut.

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Yrityskuvaus

Kokonaisvaltaista kehon hyvinvointia Turengissa!


Olen Koulutettu hieroja Helena Vilen.

Valmistuin v.1999 Hierojan Ammattitutkintoon klassiseksi hierojaksi ja heti seuraavana vuonna perustin yritykseni Turenkiin

Muutettuani Keskukujalle, takaisin katutasoon, sain vihdoin itselleni pienen ja tunnelmallisen liikuntatilan, jossa pidän ohjattuja pienryhmävalmennuksia mm. liikunta- ja painonpudotusryhmiä, lantionpohja vahvaksi alkeis-ja jatkoryhmiä, Ryhti- ja kehonhuoltoryhmiä, Jomon-shindo venyttelyä, Fascia- ja Powermethod, Roller, Footbicja kahvakuula sekä ulkotreenit workshoppeja ja teematunteja.


HOIDOT


Tarjoan erilaisia hoitoja joihin kuuluu: klassinen hieronta, TENS- hoito, Kinesioteippaus, Purentalihasten täsmähoito, Korvakynttilänpoltto, Intialainen Päänhieronta, Rentouttava Jalkavyöhykehyketerapia, kuivaneulaus ja Shindohoito.


KURSSIT & WORKSHOPIT


Monipuoliset ryhmävalmennukset Kursseihin kuuluu esimerkiksi: Lantiopohja vahvaksi, Keveämpänä kesään-valmennuus ja Sointu kylpy ja paljon erilaisia likuntarymiä. Lisätietoja alkavista kursseista löydät kotisivuiltani. Osa valmennuksista oniistuu myös etänä Zoomin kautta


YRITYKSILLE


Yrityksien virkistys/työhyvinvointi päiville tarjoamme joukon erilaisia kehohuolto ja hyvinvointivalmennuksia. Voimme räätälöidä työyhteisölle sopivan tunnin esim.kehoa avaavia venytyksiä, lantionpohjan vahvistavia liikkeitä tai esimerkiksi hengitysharjoituksia.

Tiloissani onnistuu pienen työyhteisön tunti ja tarvittaessa järjestyy tilat isollekin työyhteisölle juna-aseman läheisyydessä Kuumolan alueella. Suosituinta on kuitenkin että saavun yritykseen paikan päälle.


SIJAiNTI


Sijaitsemme katutasossa, ja sisäänkäynti Torikadun kautta. Rakennuksen edessä ja sisäpihalla löytyy parkkimahdollisuus. Huonosti liikkuville asennettu tukikaide ja pyörätuolilla pääsee avustajan kanssa (kaksi pientä porrasta)


MAKSUTAVAT

  • Käteinen
  • Pankki / luottokortti
  • MobilePay, EazyBr
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä