Kukkakauppa Soukan Sydän
Kukkakauppa Soukan Sydän Ky
Yritystiedot
Virallinen nimi
Kukkakauppa Soukan Sydän KyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
KommandiittiyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
EspooLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Kukkakauppa (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
47761 Kukkien vähittäiskauppaLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 7.8.2006
Verohallinnon perustiedot: 9.8.2006
Työnantajarekisteri: 1.11.2006
Kaupparekisteri: 10.7.2006
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 7.8.2006
Lähde: YTJ
Kukkaparatiisi Espoon Soukassa

HUOM! Muutimme Soukan ostarilla uusiin tiloihin elokuussa. Uusi sijaintimme on Soukantie 14, kulmatila suihkulähteen vieressä, Soukan palvelutaloa vastapäätä. Olemme siis myös lähempänä metron yläpihan sisäänkäyntiä. Kukkien noutoa varten, varsinkin pakkasella ja suurempia noutoja varten, voitte ajaa auton Soukan palvelutalon eteen (Soukankaari 7). Tai juuri ennen palvelutalon pihaan saapumista on oikealla pikku ramppi alas. Siitä huoltoajoreittiä Soukan raittia pitkin suoraan liikkeen kulmalle. Tämä on kävelykatu, erityistä tarkkuutta noudattaen, kiitos🙏🏻 Tervetuloa❤️

Tietoa meistä:

Kukkakauppa Soukan Sydän on aloittanut toimintansa Espoon Soukassa vuonna 2006. Yhdessä me, Pauliina Hintsa ja Mia Vahtivuori palvelemme teitä ilolla ja rautaisella ammattitaidolla. Sesonkeina vahvistuksenamme kirjava ja osaava joukko ammattilaisia.

Kattavan, sesonkien mukaan vaihtuvan, leikko- ja ruukkukukka valikoiman lisäksi löydät meiltä pientä kodinsisustus- ja lahjatavaraa, ruukkuja, lyhtyjä ym. mukavaa.

Liikkeessä haluamme panostaa palveluun, sidontaan sekä laatuun. Tuotteiden esillelaitto on meille tärkeää. Kukkalähetyspalvelumme toimii pääkaupunkiseudulla ja välitämme kukkia myös muille paikkakunnille.

Tervetuloa tutustumaan paikanpäälle, kuvagalleriaamme tai vaikka ikkuna ostoksille Soukan ostoskeskuksen yläpihalle.

Löydätte meidät Facebookista ja Instagramista. Ota seurantaan! Siellä aina viimeisimmät päivitetyt tiedot ja poikkeavat aukioloajat ja tietysti ihania kuvia töistämme :)

Meillä on myös verkkokauppa.

Tervetuloa!

POIKKEUSAUKIOLOAJAT

Palvelemme myös tiettyinä pyhäpäivinä ja sunnuntaisin sesongin sattuessa kohdalle (Tapaninpäivä 10-15, 1.ja 2.pääsiäispäivä 10-15 , Äitienpäivä 8-16) HUOM! liikkeemme on kiinni Itsenäisyyspäivänä, Joulupäivänä, Uudenvuodenpäivänä ja Vapunpäivänä sekä toistaiseksi normaalit sunnuntait.

HUOMIOITTEHAN POIKKEUSAUKIOLOAJAT VARSINKIN SESONKEINA SEKÄ KESÄN KIINNIOLOAJAT JUHANNUKSELTA ELOKUUN ALKUUN. Ajankohtaisia uutisia päivitämme aina Instagramiin ja Facebookiin.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat