Mediamaps
Sivutoimipaikka, Suomen Kalenterit Oy
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
Karttojen tekijä

Mediamaps on laadukas, joustava ja asiakaslähtöinen karttojen tekijä, jolla palvelu pelaa. Piirrämme ja suunnittelemme kartat alusta loppuun asti itse, asiakasta kuunnellen. Oma ammattitaitoinen mediamyyntimme voi hoitaa myös mediamyynnin puolestanne.

Mediamapsilta saa kartat niin kaupungeista ja matkailukeskuksista kuin myös personoituina yksittäisten yritysten tai kuntien tarpeisiin. Lisäksi voit tilata Mediamapsilta kaikki muutkin materiaalit esimerkiksi messuille ja markkinointiin.

Mediamaps on innovatiivisesti mukana kehittämässä painetun kartan interaktiivisuutta. Olemme ensimmäisiä Suomessa käyttämässä CP Clicker -sovellusta, jonka avulla pääset painetusta kartasta myös sähköisiin palveluihin.

Missiomme:

Toteutamme kaupungeille, kunnille, yrityksille, matkailukeskuksille, virkistys- ja retkeilyalueille, yms. tyylikkäitä ja informatiivisiä karttoja.

Tehtävämme on tuoda asiakkaamme esille ja parantaa heidän näkyvyyttä ja tunnettuutta. Näin matkailijat löytävät helposti tarvitsemansa palvelut, ostospaikat ja aktiviteetit.

Tulevaisuus:

Uskomme, että paperikartta säilyttää tarpeellisuutensa tulevaisuudessakin.

Kehitämme ja päivitämme karttojamme jatkuvasti yhteistyössä alueen matkailuyrittäjien ja kuntien matkailutoimijoiden kanssa. Seuraamme alan kehitystä, jotta voimme suositella asiakkaillemme sopivia uusia painomenetelmiä ja erikoismateriaaleja. Otimme ensimmäisenä Suomessa käyttöön klikattavan paperin, jonka avulla karttojamme voi käyttää myös mobiililaitteilla.

Matkailu on tärkeä elinkeino. Matkailijoiden määrä on kasvussa, ja sen myötä myös karttojen kysyntä on kasvanut. Paperikartta auttaa matkan suunnittelussa ja opastaa matkailijaa paikan päällä. Kartoista on myös tullut erikoistuote, joita jaetaan messuilla ja annetaan giveaway-tuotteina.

Retkeilyn (patikointi / melonta / maastopyöräily) suosio on jatkuvassa kasvussa ja sen tarpeisiin paperikartta on toimivin ratkaisu. Paperikartta on myös turvallisuustekijä – aina ei netti toimi tai puhelimesta virta voi olla vähissä!

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat