Korjausrakentaminen Vanhoo Ossoo / Maria Luostarinen
Korjausrakentaminen Vanhaa Ossoo
Yritystiedot
Virallinen nimi
Korjausrakentaminen Vanhaa OssooLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Kotipaikka
RantasalmiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
71110 ArkkitehtipalvelutLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.2.2003
Verohallinnon perustiedot: 12.11.1999
Kaupparekisteri: 7.11.2018
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.1.2014
Lähde: YTJ
Arkkitehtisuunnittelua ja perinnerakentamista

Korjausrakentaminen Vanhoo Ossoo on vanhaan ja etelä-savolaiseen rakennusperinteeseen erikoistunut suunnittelutoimisto. Toimipaikkamme sijaitsee Rantasalmella, mutta palvelemme asiakkaitamme koko Etelä-Savon alueella ja tarvittaessa kauempanakin.

Teemme korjausrakentamiseen liittyviä toimeksiantoja: kuntoarvioita, korjaussuunnitelmia, rakennushistoriallisia- ja väriselvityksiä sekä kulttuuriperintöinventointeja. Suunnittelemme uudiskohteita ja laajennuksia myös 3D - mallinnuksen avulla. Omaame vankan ja monipuolisen työkokemuksen usealta vuosikymmeneltä.

Lähtökohtanamme on vanhan rakennustavan ymmärrys, yksilöllisyys ja asiakaslähtöisyys. Konsultoimme korjausrakentamiseen erikoistunutta rakennesuunnittelijaa rakennusteknisissä kysymyksissä. Ota rohkeasti yhteytta!

Rakennushistoriaselvitys

Rakennushistoriallisella selvityksellä paneudutaan jälkikäteen kohteen rakennustekniikkaan- ja tapaan, käytettyihin materiaaleihin sekä korjausvaiheisiin. Siihen liitetään henkilöhistoriaa ja tietoa kohteen omistusvaiheista.

Dokumentoinnin tarkoitus on koota yhteen kaikki rakennuksesta saatava ja siihen lähdeaineiston kautta liittyvä tieto. Jopa niin tarkkaan, että rakennuksesta olisi tarvittaessa tehtävissä tarkka kopio eli rekonstruktio. Yleensä selvitys sisältää kirjallisen osuuden, valokuvia, väriselvityksen ja mittauksiin perustuvia pohja-, julkisivu-, leikkaus- ja detaljipiirroksia sekä aitoja näytteitä esim. tapeteista.

Työ käynnistyy maastotutkimuksilla, jotka kestää kohteen koosta riippuen 1 - 3 päivää. Toimeksiannon laajuudesta ja tasosta riippuen kirjallinen osuus vie 2 - 3 päivästä kuukauisiin. Työ voidaan toteuttaa myös kevyempänä kokoamalla yhteen työmaavaiheessa syntynyt havaintomateriaali.

Selvitystyö on kiehtovaa ja siitä saatua tietoa voidaan hyödyntää esim. tulevissa korjauksissa. Se on tae tiedostetulle korjaamiselle ja onnistuneelle lopputulokselle.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat