Rantasalmi

Tältä sivulta löydät kunnan Rantasalmi suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Rantasalmi suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Rantasalmi
YritysLiikevaihto (euroa)
Järvisydän Oy19 miljoonaa
Pel-Tuote Oy19 miljoonaa
EleGrid Oy6 miljoonaa
Huoltamo Oiva Naukkarinen Oy4 miljoonaa
Savorak Laiturit3 miljoonaa
Vihavaisen Taksi Oy3 miljoonaa
Lomakylä Järvisydän Oy/Saimaaholiday Rantasalmi2 miljoonaa
RS Resort Services Oy2 miljoonaa
LomaSydän Oy2 miljoonaa
Finn-Bois Mtr Oy2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Rantasalmi yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Pel-Tuote Oy68
Järvisydän Oy55
Vihavaisen Taksi Oy22
RS Resort Services Oy13
Rinssi-Eversti10
Finn-Bois Mtr Oy10
Onnenhelma Oy9
Rantasalmen Maanrakennus Oy8
Savorak Laiturit8
RT-Restaurants Oy7

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Rantasalmi
YritysKasvuprosentti
Rantasalmen Lehti Oy+278.0%
EleGrid Oy+128.5%
NautaTeam Oy+88.0%
Amfion Marine Charters Oy+54.7%
Savon Siivous- ja Työapu Oy+50.4%
LVI-Hapro Oy+49.7%
Tuomitaipale Oy+38.9%
Ruuvisenjoen Metsä Oy+35.2%
Saimaa Luxury Oy+32.8%
Järvisydän Oy+30.7%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Rantasalmi
YritysPerustettu
Tmi parturi-kampaaja Minja Määttänen22.05.2024
Tuomaj'N Muisto25.02.2024
Tmi Tommi Tallqvist22.01.2024
Chef's Compass24.10.2023
SS Kurki Oy02.09.2023
K-Market Hummeri28.08.2023
NaLa Forest Oy11.07.2023
Monipalvelu karhu Oy19.03.2023
RS Resort Services Oy03.10.2022
RT-Restaurants Oy24.08.2022
EsittelyssäAlueen Rantasalmi yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Rantasalmen Osuuspankki

  Ajanvarauksella ma-pe 8-19. Kassapalvelut ma, ke, pe 9-12:30.

  Muut palvelunumerot Valtakunnallinen asiakaspalvelu 0100 0500 (pvm/mpm) OP Sulkupalvelu 24 h/vrk 0100 0555 (pvm/mpm) Yritysasiakkaan pankkipalvelut 0100 05151 (pvm/mpm) Pohjola Vakuutus 0303 0303 (0,0835 €/puhelu + 0,12 €/min (hinta sisältää ALV:n))

  OP on Suomen suurin finanssiryhmä ja täysin asiakkaidensa omistama. OP:n perustehtävänä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle.

 • Hammaskolmio Rantasalmi

  Tarjoamme hammashoidon palveluja, joita ei talousalueella ole tai niitä on vähän. Pienyrityksenä pystymme nopeasti reagoimaan muuttuviin olosuhteisiin terveydenhoidon ympäristössä ja kustannuskehityksessä.

  Pyrkimyksenämme on tarjota yksilöllisiä hammashoitoratkaisuja hammaslääketieteellisiä suosituksia ja teknologista kehitystä seuraten. Lisäksi tarjoamme omahammaslääkärimallin mukaista hoitoa pitkällä aikavälillä, jolloin asiakas saa mahdollisimman terveyttä ylläpitävää ja kustannustehokasta hoitoa.

  Puhelinajanvarauksemme mahdollistaa paremman hoidon tarpeen määrittelyn ja asiakkalle sopivimman hoitohenkilön valinnan, jolloin vältytään turhilta hoitokäynneiltä ja tehostetaan hoidon sujuvuutta!

 • Rantasalmen kunta
  Rantasalmi on monien mahdollisuuksien kunta Saimaan rannalla, Etelä-Savossa. Hyvät palvelut, monipuolinen kulttuuritarjonta, oivat harrastusmahdollisuudet sekä asumisen viihtyisyys tekevät Rantasalmesta hyvän paikan olla ja elää.
 • Purtsin Puhallus Oy
  Purtsin Puhallus Oy toimii puhallusurakoitsijana ja tarjoaa laadukkaat rakennus- ja saneerauspalvelut erilaisiin kohteisiin.
 • Kukka- ja Hautauspalvelu SatuKukka Oy

  Sidomme Sinulle kimput ja asetelmat, autamme valitsemaan kukat joka tilanteeseen.

  Perinteisten kukkakauppa sidontatöiden lisäksi tarjoamme juhlapaikkojen koristelua ja juhlasuunnittelua. Toteutamme kaikki työt asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Käytämme kukkien rinnalla luonnonmateriaaleja mahdollisuuksien mukaan. Meiltä myös puutarhapalvelut ja kukkavälitykset. Tervetuloa!

  Saman katon alta löydät myös Satun Kodinkoneet! Jatkamme TV-kodinkone J Lukkarisen toimintaa. Meiltä löydät laajan valikoiman kaikenlaisia kodinkoneita, matkapuhelimet, televisiot ja lukuisat kodinkone-merkkituotteet hyvän palvelun kera!

  Tervetuloa ostoksille!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Varkaus, Joroinen, Sulkava, Juva ja Savonlinna.

Kaupunginosat
Alakylä, Altaanmaa, Asikkala, Erolanniemi, Eteläkylä, Haapaniemi, Haapataipale, Heinäselkä, Hiismäki, Hiltula, Hukkio, Ikolanmäki, Ilohovinsalo, Itäkylä, Joutsenmäki, Kaivanto, Karhila, Keskikylä, Kinnulanmäki, Koivukangas, Kokkila, Kokkolanlahti, Kolkonjoki, Kolkonpää, Kolkonranta, Kolkontaipale, Korhola, Kupiala, Kärjenselkä, Lahdenkylä, Lehtoniemi, Leislahti, Mielojärvi, Mustalahti, Olkkola, Oravakallio, Oravi, Osikonmäki, Pahakkala, Paltala, Parkumäki, Peltue, Pirilä, Pirttiselkä, Pohjoiskylä, Porosalmi, Poutialanmäki, Puikonkoski, Putkela, Putkilahti, Pölläskylä, Pönkäselkä, Reijola, Repomäki, Ritalahti, Riuttanen, Rönöstenkylä, Saarenkylä, Salonkylä, Savikko, Suokylä, Sydänmaa, Tammenlahti, Teininmäki, Tervajoki, Tiemassaari, Tihilänniemi, Torasalo, Tornioniemi, Tuhkula, Tuusmäki, Vaahersalo, Voinsalmi ja Yläkylä
KuvausAlueen Rantasalmi kuvaus

Rantasalmi on reilun 3 600 asukkaan kunta Saimaan rannalla Etelä-Savossa, Varkauden ja Savonlinnan puolivälissä. Lähimpiin kaupunkeihin Savonlinnaan ja Varkauteen matkaa on 44 km sekä Mikkeliin 80 km. Rantasalmelle pääsee maanteitse, Savonlinnan kautta myös junalla ja lentäen.

Rantasalmi tarjoaa asukkailleen hyvät peruspalvelut. Kunnassa toimii peruskoulu, lukio, jäähalli, kuntosali ja liikuntasali. Palveluita tuotetaan myös yhdessä muiden kuntien ja yritysten kanssa, esimerkiksi kirjasto on yhteinen Juvan ja Joroisten kuntien kanssa. Rantasalmella on myös monipuolisia ja ympärivuotisia matkailupalveluita ja luonnon tarjoamia liikuntamahdollisuuksia.

Kärkitoimialoja ovat mekaaninen puunjalostus, matkailu, maidontuotanto, metsätalous sekä metalliteollisuus. Rantasalmi kuuluu Itä-Suomen metsäkuntiin, ja laajoista metsäalueista 90 % on yksityisomistuksessa. 52 % rantasalmelaisista saa toimeentulonsa palveluelinkeinoista, 26 % maa- ja metsätaloudesta sekä 19 % teollisuudesta ja rakennustoiminnasta. Vuonna 2019 eniten liikevaihtoa tuottava yritys oli työkoneiden valmistukseen keskittynyt Pel-Tuote Oy ja suurin työnantaja oli kylpylähotelli Järvisydän Oy.