Yleiselektroniikka
Boreo Oyj
Lähetä viesti yritykselle
Taloustiedot

Liikevaihto

(miljoonaa euroa)

Tilikauden tulos

(miljoonaa euroa)
2020/122021/122022/122023/12
Liikevaihto (tuhatta euroa)19625231682185819828
Liikevaihdon muutos %1,9%18,1%-5,7%-9,3%
Liiketulos (tuhatta euroa)135-757-299-1672
Käyttökate %1,9%-2,2%-0,3%-6,8%
Liikevoitto %0,7%-3,1%-1,3%-8,3%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)758282245615769
Henkilöstö53544744
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Boreo OyjLähde: YTJ
Rinnakkais­toiminimet
Boreo Abp
Boreo PlcLähde: YTJ
Aputoiminimet
Boreo Group
Distycomp
Multimetric
Työkaluedustus Tool Agency
YE International
YE-Yhtiöt
Yeserie
Yeshop
YleiselektroniikkaLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Julkinen osakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
VantaaLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
10–20 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
20–49 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Elektroniikka ja komponentit (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
46522 Elektronisten komponenttien tukkukauppaLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.3.1995
Verohallinnon perustiedot: 15.3.1978
Työnantajarekisteri: 1.3.1972
Kaupparekisteri: 7.3.1969
Arvonlisäverovelvollisuus:
Kiinteistön käyttöoikeuden luovuttamisesta: 1.6.1994
Lähde: YTJ
Tuote- ja tavaramerkit
teltonika, moxa, hdmi, trendnet, GT-line, Chroma, gw instek, Mascot, Schneider, RS online, EDT, Testo, Lascar, Rohde & Schwarz, Fluke networks, Wera, Wiha, Ensto, ITW, Idec, Apem, Woer, Tyco, TE, tasker, Raychem, molex, kitagawa, hubbell, Harting, Alphawire, Sunon, Treston, Iteco, 3m, Minco, Kaman, Interface, Varta, Ultracell, MPS, TDK-Lambda, Panasonic, enersys, yuasa, gp batteries, mini-circuits, proskit, weller, Amprobe, Flir, MEAN WELL, Fluke
Elektroniikkaa helposti, nopeasti ja joustavasti

Yleiselektroniikka on suomalainen, vuonna 1969 perustettu yritys, jonka palveluksessa työskentelee Suomessa noin 50 henkilöä. Henkilöstöä koulutetaan jatkuvasti ja tekninen osaaminen on erittäin korkealla tasolla. Tekniset asiantuntijat ja sovellusosaajat tarjoavat asiakaskohtaiset ratkaisut ja sovittujen asiakaskäyntien yhteydessä on mahdollista tavata myös valmistajien edustajia.Yleiselektroniikka toimii yhteistyössä vain tunnettujen ja luotettavien valmistajien kanssa. Suomen kattavasta tuotevarastosta saat tarvitsemasi tuotteet jo saman päivän aikana.

Projektitiimimme on auttanut suunnittelijoita valitsemaan kustannustehokkaita ja hyvällä saatavuudella olevia komponentteja menestyksekkäästi vuosikymmenien ajan. Asiakkainamme ovat lähes kaikki valmistavan elektroniikka- ja automaatioalan yritykset Suomessa. Lisäksi asiakaskuntamme kattaa eri alojen huolto- ja kunnossapitoyritykset ja sisäiset huoltoyksiköt.

Voit hankkia tuotteet helposti verkkokaupasta tai ottamalla yhteyttä myyntiin. Jos et löydä etsimääsi tai tarvitset lisätietoa, voit soittaa arkisin tekniseen myyntiin tai ottaa yhteyttä sähköpostitse sales[at]yeint.fi.

Yleiselektroniikka järjestää myös koulutuksia ja seminaareja mm. lämpökuvauksesta ja sähkönlaadusta.

Uusinta teknologiaa alan tunnetuimmilta valmistajilta

Yleiselektroniikan liiketoiminnan keskiössä on valmistavan elektroniikka- ja automaatioteollisuuden komponenttien ja laitteiden toimittaminen tunnetuimmilta valmistajilta kuten Molex, TE Connectivity, MPS, MEAN WELL sekä Panasonic.

Lisäksi toimitamme laajalla skaalalla RF-komponentteja päämiehiltä kuten Mini-circuits ja Fey Elektronik. IoT-puolta reitittimien ja teollisuusmodeemien muodossa edustaa Teltonika, Siretta ja Contec.

Yleiselektroniikasta saat maailman johtavien valmistajien uusimmat tuotteet ja tuotetuen, esimerkkinä mittaus- ja testauspuolelta Flir’n infrapunakamerat ja

Fluken elektroniset mittalaitteet ja ohjelmistot. Yksi uusimmista edustuksista on vuonna 1975 perustettu Taiwanin suurin testaus- ja mittauslaitteiden kehittäjä GW Instek, jonka tuotteet varastoidaan Hollannissa.

Käsijuotoskolveista ja juotoskaasuimureistaan tunnettu Weller on valmistanut juottimia jo yli 70 vuotta. Yleiselektroniikka ja Weller ovat tehneet yhteistyötä jo yli 40 vuoden ajan ja Yleiselektroniikan päivittyvästä valikoimasta löydät Wellerin tuoteuutuudet. Työkaluista saat eurooppalaisen valmistajan Wihan innovatiiviset ja korkealaatuiset tuotteet, joiden avulla päivität esimerkiksi vanhat käsityökalut uusiin ergonomisiin työkalusarjoihin.

Lisäksi voit hakea tuotteita luotettavalta yhteistyökumppaniltamme RS:ltä, jonka tuotevalikoima kattaa yli 550 000 heti varastosta saatavaa tuotetta nopealla toimituksella tuhansilta johtavilta tuotemerkeiltä. Yhteistyö RS:n kanssa on jatkunut jo yli 20 vuotta.

Kattava valikoima teollisuus- ja automaatiotuotelinjoja, jotka soveltuvat esimerkiksi lopputuotteisiin, tutkimukseen, tuotekehitykseen sekä mittaus- ja testaussovelluksiin

Yleiselektroniikan uusi edustus Chroma tarjoaa mm. AC- ja DC-teholähteet, AC- ja DC-kuormat sekä tehomittarit tuotekehitykseen ja tuotannon testaukseen. Ammattilaisten avulla kokoat Chroman tuotteista helposti tarkoituksiisi sopivan testausjärjestelmän. Teholähdevalikoimasta saat myös MEAN WELL & Artesynin teholähteet, joita käyttämällä varmistat tuotteellesi nopean tuotekehitysajan, laitteen luotettavan toiminnan ja paikallisen tuotetuen.

Yleiselektroniikasta saat maailman suurimpien liitinvalmistajien TE Connectivityn ja Molexin liittimet. Kaapelituotteista löydät Alpha Wiren UL-hyväksytyt kytkentäjohtimet ja moninapakaapelit sekä kutisteet ja kaapelisuojat. Voit kysyä lisää mm. Alpha Wiren halogeenivapaista ECO-sarjan tuotteista YE:n ammattilaisilta. Yleiselektroniikan kautta voit tilata APEMin kytkimet, LED-indikaattorit ja erilaiset joystickit, jotka soveltuvat muun muassa auto-, automaatio-, kaivos-, lääketiede-, maa-, metsä-, meri-, MIL- ja tietoliikenneteollisuuteen. EDT-näytön avulla voit valita sovellukseesi optimaalinen kirkkauden, tarkkuuden, värin ja liitännän. Hankkimalla EDT:n tuotteet Yleiselektroniikasta saat nopeasti tarvittavaa tuotetukea.

RF- ja signaalikäsittelytuotteissa Yleiselektroniikan edustuksiin kuuluu Mini-Circuits, joka on yksi maailman johtavista mikroaalto-, IF- ja RF-komponenttien ja moduulien valmistajista kattaen alueet DC - 40GHz avaruus-, MIL- ja teollisuussovelluksissa. Voit kysyä lisää mm. asiakaskohtaisesti valmistettavista RF-tuotteista Yleiselektroniikan asiantuntijoilta.

MPS:n tuotevalikoimasta löydät integroidut puolijohdekomponentit mm. akkukäyttöisiin laitteisiin, auto- ja teollisuussovelluksiin, telekommunikaatiosovelluksiin, LED-valaistuksiin ja näyttöjen taustavalaistuksiin. Kaikista tuotteista on saatavilla kokeilukortit ja halutessasi saat Yleiselektroniikasta myös suunnitteluapua.

Yleiselektroniikka tarjoaa tuotteita eri alojen ammattilaisille ja ratkaisut vaativiinkin olosuhteisiin.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot