Vantaa

Tältä sivulta löydät kunnan Vantaa suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Vantaa suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Vantaa
YritysLiikevaihto (euroa)
Finnair Oyj3 miljardia
Tamro Oyj2 miljardia
Teboil Oy Ab Pääkonttori2 miljardia
Veho Oy Ab911 miljoonaa
K Auto Retail Oy801 miljoonaa
K Auto Oy682 miljoonaa
DB Schenker Vantaa601 miljoonaa
Energia Myynti Suomi Oy572 miljoonaa
Lantmännen Agro Oy520 miljoonaa
Oomi Energia459 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Vantaa yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Finnair Oyj3801
Caverion Suomi Oy2964
ARE pääkonttori2766
Avarn Security Vantaa2512
Afry Finland Oy2037
Caverion Industria Oy1572
Vaisala Oyj1549
Fazer Leipomot, Vantaan leipomo1432
DB Schenker Vantaa1326
Veho Oy Ab1144

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Vantaa
YritysKasvuprosentti
Kolmiorakenne Oy+1480.0%
Maricap Oy+829.9%
Kansallisholding Oy+795.9%
Telinerent Oy+676.9%
Sinisalo Group Oy+506.9%
SNG Rakennus Oy+486.7%
Sainifarm Oy+444.6%
Kylmä-Jaakko Oy+400.0%
Gutz Racing Oy+335.0%
Kylmästi Paras Oy+330.3%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Vantaa
YritysPerustettu
Synttärisoppi05.07.2024
Happy Boomers Oy02.07.2024
Amoe Oy02.07.2024
Sunday Barbershop01.07.2024
Yaafa01.07.2024
High Four Oy01.07.2024
Uma Studio01.07.2024
Print Bank30.06.2024
Tmi Johanna Hildén30.06.2024
Evviepp Media27.06.2024
EsittelyssäAlueen Vantaa yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • LähiTapiola Rahoitus Oy
  LähiTapiola-ryhmä on asiakkaidensa omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita kaikkialla Suomessa. Omistaja-asiakkaita meillä on lähes 1,6 miljoonaa ja työntekijöitä noin 3 800.
 • Kuljetus Oy Laakso
  Tarjoamme raskasta maansiirtokuljetusta niin omakotitalon rakennuttajille kuin isoille infra- ja maanrakennusliikkeille. Saat kauttamme maa- ja sepeliaineet perille kuljetettuina. Kalustomme soveltuu erinomaisesti piha-, pohja- ja muihin maanrakennustöihin, myös nosturiautotyöt onnistuvat! Kysy tarpeesi mukaan kokonaispakettia kattaen sekä maanrakennustyöt, kuljetukset että maa-ainekset. Perheyrityksemme palvelee pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella ja aina parhaansa mukaan joustaen.
 • Tilitoimisto Yli-Rahko Oy
  Tilitoimisto Yli-Rahko tarjoaa vuosikymmenten kokemuksella yrityksellesi kaikki taloushallinnon palvelut kirjanpidosta reskontran hoitoon, palkanlaskentaan ja verosuunnitteluun. Tarjoamme asiakkaillemme myös sähköisiä taloushallinnon palveluita, jotka mahdollistavat mm. reaaliaikaisen reskontran seurannan ja siirtymisen nopeaan, täysin sähköiseen laskutukseen sekä selkeämpään ja turvallisempaan arkistointiin. Sähköinen taloushallinto on asiakkaalle yksinkertainen ja kustannustehokas tapa nykyaikaistaa yrityksen taloushallinto.
 • Viveno Oy
  Tilitoimisto Ahjoniemi Oy on Taloushallintoliiton auktorisoima täyden palvelun tilitoimisto Vantaalla, Tikkurilassa.
 • JAP Nordic konevuokraamo
  Luotettavaa konevuokrausta Uudellamaalla. JAP Nordic Oy sijaitsee Helsingissä ja palvelee rakennusalan asiakkaita koko uudenmaan alueella. Yritys tunnetaan hyvästä työstä ja luotettavuudesta. Tärkeimmät palvelut ovat raskaan kaluston konevuokraus, AVANT- vuokrauspalvelut, timanttiporaustyöt ja kurottajapalvelut. Kattavan tarjoaman erilaisia konevaihtoehtoja näet kotisivuiltamme. Ota yhteyttä, Autamme mielellämme.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Kerava, Tuusula, Nurmijärvi, Espoo, Sipoo ja Helsinki.

Kaupunginosat
Askisto, Asola, Hakkila, Hakunila, Harjusuo, Havukoski, Helsingin pitäjän kirkonkylä, Hiekkaharju, Hämeenkylä, Hämevaara, Ilola, Itä-Hakkila, Jokiniemi, Jokivarsi, Kaivoksela, Keimola, Kiila, Kirkonkylä, Kivistö, Koivikko, Koivuhaka, Koivukylä, Korso, Kulomäki, Kuninkaala, Kuninkaanmäki, Kylmäoja, Lapinkylä, Leppäkorpi, Linnainen, Luhtaanmäki, Länsimäki, Länsisalmi, Martinlaakso, Matari, Metsola, Metsämaa, Mikkola, Myllykylä, Myllymäki, Myyrmäki, Mäkiniittu, Nikinmäki, Ojanko, Pakkala, Petikko, Piispankylä, Päiväkumpu, Rajakylä, Rekola, Riipilä, Ruskeasanta, Seutula, Simonkylä, Sotunki, Tammisto, Tikkurila, Tolkinkylä, Tuupakan teollisuusalue, Vaarala, Vallinoja, Vantaanlaakso, Vapaala, Varisto, Veromiehenkylä, Veromies, Veromäki, Vestra, Viertola, Vierumäki, Viinikkala, Voutila ja Ylästö
KuvausAlueen Vantaa kuvaus

Vantaa on Suomen neljänneksi suurin kaupunki Uudellamaalla lähes 230 000 asukkaallaan. Se kuuluu Helsingin metropolialueeseen ollen myös erittäin kansainvälinen ja monikulttuurinen kaupunki. Vantaalla puhutaan jopa yli 119 äidinkieltä.

Vantaa on asukkaille, matkailijoille ja yrittäjille sijaintinsa ansiosta erinomainen kohde. Kaupungissa on yli 10 000 yritystä ja yritysalue-lentokenttäkaupunki Aviapolis, joka on maamme nopeimmin kasvavia yritysalueita sekä työpaikkakeskittymiä. Muita merkittäviä työpaikkakeskittymiä ovat Tikkurila ja Myyrmäki.

Saavutettavuus on Vantaan valttia. Helsinki-Vantaan lentoasema on paitsi logistinen myös matkustajaliikenteen solmukohta. Lentoyhtiö Finnair Oyj onkin kaupungin suurimpia yrityksiä. Eniten työllistää niin ikään Euroopan johtavia teknisiä ratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle tarjoava Caverion Suomi Oy sekä pääkonttoriaan Vantaalla pitävä Suomen suurin tekniikkatalo Are Oy.

Monella muullakin tunnetulla yrityksellä on pääkonttori tai toimipiste Vantaalla. Kaupungissa on yli 100 000 työpaikkaa ja määrä jatkaa tasaisesti kasvuaan.

Kaupungin saavutettavuuden ansiota on lentoaseman lisäksi Tikkurilan asemakeskus, joka on vilkkaimpia Suomen juna-asemia mahdollistaen liikenteen aina Venäjälle asti. Kehäradalta kulkee sujuvasti puolestaan kaupunginosasta toiseen, lentoasemalle sekä Helsinkiin.

Vantaalla on monipuoliset opiskelumahdollisuudet aina korkeakoulutukseen asti, joita edustavat Laurea- ja Metropolia-ammattikorkeakoulut.