Fysikaalinen Hoitolaitos 10-Fysio Avoin yhtiö
10-Fysio Avoin Yhtiö
Yritystiedot
Virallinen nimi
10-Fysio Avoin YhtiöLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Avoin yhtiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
1986Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
LahtiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Fysikaalinen hoito ja kuntoutus (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
86901 FysioterapiaLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.3.1995
Verohallinnon perustiedot: 17.4.1986
Kaupparekisteri: 20.2.1986 Lähde: YTJ
Tietoa yhtiöstä

Fysikaalinen Hoitolaitos 10-Fysio Avoin yhtiö on perustettu vuonna 1986. Se on avoin yhtiö, jonka kotipaikka on Lahti, ja pääasiallinen toimiala Fysikaalinen hoito ja kuntoutus. 

Viralliselta nimeltään yhtiö on 10-Fysio Avoin Yhtiö.

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Yrityskuvaus
10-Fysio on Lahden keskustassa toimiva fysioterapiayritys. Tarjoamme neurologisia fysioterapiapalveluja, joilla tuetaan asiakkaan liikkumis- ja toimintakykyä sekä mahdollisimman itsenäistä selviytymistä päivittäisessä elämässä. Palvelemme monivammaisia ja vaikeavammaisia asiakkaita.
Tilamme sijaitsevat katutasossa ja niihin on esteetön pääsy pyörätuolilla ja sähköpyörätuolilla. Tilat on varustettu siten, että pystymme parhaalla mahdollisella tavalla toteuttamaan kullekin asiakkaalle yksilöllisesti suunnitellun fysioterapian. Käytössämme on kuntosalilaitteet, seisomateline, kävelymatto, monipuolisesti terapia- ja pelivälineitä sekä kävelyn apuvälineitä. Sähköärsytyshoidot, ultraäänihoidot sekä lämpöpakkaukset kuuluvat fysikaalisten hoitojen valikoimaan. Tarvittaessa teemme myös kotikäyntejä asiakkaiden kotona, palvelutaloissa sekä kouluilla.
10-Fysion omistavat yrityksessä työskentelevät fysioterapeutti Tuula Ohtamaa-Teräväinen p. 0400 717 482 ja fysioterapeutti Jari Teräväinen p. 040 7685 136.
Erityisosaamistamme on erilaisten neurologisten sairauksien ja vammojen fysioterapia. Kuntoutujaryhmiä, joiden kanssa toimimme, ovat mm. selkäydinvammaiset, aivohalvaus- ja aivovammakuntoutujat, MS-tautia sairastavat kuntoutujat, CP- ja kehitysvammaiset sekä lihastauteja ja muita harvinaisia neurologisia sairauksia sairastavat kuntoutujat.
Yrityksellämme on voimassaoleva sopimus fysioterapiapalveluiden tuottamisesta KELAn, Lahden kaupungin ja Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymän kanssa. Toimimme yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa. Asiakkaaksemme voi tulla myös itse maksaen lääkärin lähetteellä, jolloin KELA korvaa osan fysioterapiasta.
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat