Ravintola C
Rosticceria Perla Oy
Taloustiedot

Liikevaihto

(tuhatta euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2014/062015/062016/062017/06
Liikevaihto (tuhatta euroa)404360407502
Liikevaihdon muutos-0,2%-10,9%13,1%23,3%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)9-272244
Liikevoitto2,5%-7,8%5,4%10,6%
Henkilöstö44
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Rosticceria Perla OyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
1994Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
TampereLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
0,4–1 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
56101 RavintolatLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.3.1995
Verohallinnon perustiedot: 27.5.1994
Työnantajarekisteri: 1.1.2001
Kaupparekisteri: 20.7.1994
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.6.1994
Lähde: YTJ
Yrityskuvaus

C taitaa ruoan ja viinin yhdistämisen. Annoskokonaisuudet henkivät viinin ja ruoan tiivistä yhteistyötä ja vuoropuhelua. Ravintoloitsijoina toimivat Näsinneulastakin tutut keittiömestari Ilkka Isotalo ja Sommelière Christina Suominen.

C on Tampereen keskustassa sijaitseva välitön ja viihtyisä viineihin omistautunut ruokaravintola, jonka henki rakentuu hyvän palvelun, erinomaisen ruoan ja nautinnollisten juomien kokonaisuudesta. Tarjoamme hyvää käsintehtyä ruokaa, joka kunnioittaa selkeitä makuja. Käytämme sesongin parhaita raaka-aineita läheltä ja kaukaa. Luomme herkullisia makukokemuksia, joissa viini on tärkeässä roolissa. Mutkattomassa ja rennossa ilmapiirissä voi aterioida romanttisesti kahden tai vauhdittaa liikeneuvotteluja upean illallisen äärellä. Asiantunteva ja huomaavainen palvelu mahdollistaa ruokailunautinnon itsellesikin vieraiden kestitsemisen lomassa.

Tamperelainen ravintola C on valittu Vuoden Ravintolaksi 2011. "Suomen Gastronomien Seuran valinnan perusteena on C:n laadukkaita raaka-aineita arvostava linja, sesonkeja noudattava huolellinen ruuan valmistus sekä ruuan ja viinien tarkka yhteensovittaminen", perustelee Suomen Gastronomien Seuran puheenjohtaja Raili Koroma.

Ravintolakapasiteetti

31-50 paikkaa

Palkinnot

Christina Suominen: Vuoden hovimestari 2007

PRO 2008 -palkinnon Ravintolan asiakaspalvelija -sarjassa

Vuoden Ravintola 2011

Erikoisuudet

Erikoisen hyvä viinivalikoima ja viiniosaaminen

Pieni yksityisenä toimiva ravintola

Pieni perheyrityksenä toimiva ravintola

Gourmet -ruokia huolellisesti valmistettuna

Tupakointi

Ei

Ilmapiiri

Lämminhenkinen

Avainhenkilöt esim. kokki

Christina Suominen, Ilkka Isotalo

Liikenneyhteydet

Viistosti Rautatieasemaa vastapäätä. Hämeenkadun bussipysäkit läheisyydessä TKL

Anniskeluoikeudet

Täydet oikeudet

Pysäköinnin kuvaus

Rautatienkadun pysäköintitalossa ravintolaa vastapäätä

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Tilintarkastaja
  • Irmeli Marja-Leena Roito, tilintarkastaja (10/2008)
  • Tuija Kaarina Siuko, varatilintarkastaja (10/2008)
Lähde: Kaupparekisteri
Nimenkirjoituslauseke

Hallituksen jäsen yksin

Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi sekä mainosten näyttämiseksi. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa evästeistä
OK