Hieronta Jani Lemmetyinen
T:mi J. Lemmetyinen
Yritystiedot
Virallinen nimi
T:mi J. LemmetyinenLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2009Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
VantaaLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Hieronta (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
86909 Muu terveyspalveluLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 26.1.2009
Verohallinnon perustiedot: 5.1.2009
Kaupparekisteri: 12.1.2009 Lähde: YTJ
Tietoa elinkeinonharjoittajasta

Hieronta Jani Lemmetyinen on perustettu vuonna 2009. Se on yksityinen elinkeinonharjoittaja, jonka kotipaikka on Vantaa, ja pääasiallinen toimiala Hieronta. 

Viralliselta nimeltään elinkeinonharjoittaja on T:mi J. Lemmetyinen.

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Yrityskuvaus

PERINTEINEN JÄSENKORJAAJA JA KOULUTETTU HIEROJA JANI LEMMETYINEN

Perinteinen jäsenkorjaus ja hieronta vanhalla taidolla ja uudella tiedolla takaavat laadukkaan tuloksellisen hoitotyön ja miellyttävän hoitokokemuksen ammattilaisen käsissä. Oikein suoritettuna perinteinen jäsenkorjaus ja hieronta ovat merkittävä osa terveydenhuollon ketjua ja järjestelmää.

  • PERINTEINEN JÄSENKORJAUS

Perinteinen jäsenkorjaus on vanha suomalaiseen perinnekulttuuriin perustuva hoitomenetelmä. Se on perinteistä mobilisaatiohoitoa, joka avaa ja tasapainottaa koko kehoa ja sopii kaikille. Mobilisaatio tarkoittaa sitä, että hoito on pehmeää, ihmisen luontaisia liikeratoja hyödyntävää, eikä missään tapauksessa nivelten liikeratoja ylittävää, tai kipua tuottavaa.

  • HIERONTA

Hieronta on perinteinen, kaikenikäisille soveltuva pehmytkudoksia käsittelevä hoitomuoto. Se antaa hyvän olon, vähentää stressiä ja ennaltaehkäisee erilaisia vaivoja. Hieronnalla hoidetaan erilaisia lihasjännityksiä ja lihaksistossa olevia kiputiloja manuaalisen käsittelyn eri tekniikoilla. Lihaksiston aineenvaihdunta tehostuu, pintaverenkierto paranee ja kipu lievittyy lihasta erilaisin ottein muokkaamalla.

  • INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

Intialainen päähieronta aktivoi koko kehoa ja helpottaa pään alueen jännityksiä hieronnan avulla. Korvien ja kasvojen akupisteiden hieronta virkistää ja rentouttaa kehoa, auttaa lihasjumeihin ja selkeyttää ajatuksia. Hoito tapahtuu istuen vaatteet päällä ja siinä käydään läpi niska-hartiaseudun aluetta, käsivarsia, kallonpohjaa, päätä ja lopuksi kasvoja ja korvat. Korut otetaan hoidon ajaksi pois. Taustalla rentoutusmusiikkia.

Verkkosivuilta löydät lisää tietoa palveluistani, sekä ajanvarauskalenterin. Voit ostaa myös lahjakortteja hoitoihin ystävälle ja tarvitsevalle lahjaksi.

Ota ihmeessä yhteyttä ja pääse kivuista kuntoon!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä