Marjatta-Säätiö sr
Yritystiedot
Virallinen nimi
Marjatta-Säätiö srLähde: YTJ
Yhtiömuoto
SäätiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
1972Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
VantaaLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
50–99 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
87101 Ikääntyneiden hoitolaitoksetLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.3.1995
Verohallinnon perustiedot: 16.6.1978
Työnantajarekisteri: 1.4.1973
Kaupparekisteri: 15.5.2023
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.6.1994
Lähde: YTJ
Tietoa säätiöstä

Marjatta-Säätiö sr on perustettu vuonna 1972. Se on säätiö, jonka kotipaikka on Vantaa, ja pääasiallinen toimiala Hoitokodit ja palvelutalot. 

Säätiön toinen toimiala on vanhuspalvelut, vanhustenhoito.

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Marjatta-Säätiö
Meillä täällä Marjatta-Säätiöllä ikä koetaan plussaksi – mitä enemmän sitä parempi! Ajattelemme myös, etteivät kertyneet kilometrit ole esteenä virkeälle ja elämisen arvoiselle elämälle. Pyrimme mahdollistamaan sen kaikille asiakkaillemme ja asukkaillemme.
Tavoitteenamme on korkeatasoinen hoito ja palvelu sekä asukkaiden ja heidän omaistensa tyytyväisyys. Meille ilo, hymy ja huumori ovat tärkeitä asioita.
Jotta tuo kaikki on mahdollista on oltava monenlaista palvelua tarjolla. No, meillä on itsenäistä vuokra-asumista, johon saa halutessaan muun muassa ateria- ja siivouspalveluja. Arkipäivisin voi osallistua mielenterveyspäiväyhteisön, Havu- tai Myyrastin, toimintaan niin on kavereita ja seuraa.
Ellei yksin asuminen oikein onnistu niin meillä on tarjolla turvallista ympäristöä vaihtamatta 52-paikkainen Leenakoti sekä kaksi 12-paikkaista ryhmäkotia, joissa jokaisessa on ammattitaitoinen henkilökunta ympäri vuorokauden. Näitä paikkoja pitää tiedustella Vantaan kaupungilta, sillä he sijoittavat asukkaat näihin yksiköihin.
Toiminnallamme on pitkät perinteet, mutta trimmaamme koneistoa koko ajan vastaamaan tämän päivän tarpeisiin. Marjatta-Säätiö (ent. Vanhusten Kotiapusäätiö) on perustettu jo vuonna 1972 ja siitä toiminta on vähitellen kasvanut. Havukeskuksessa (ent. Havukosken Palvelukeskus) piirissä on liki 200 vanhusta! Mutta vielä mahtuu joukkoon, tervetuloa!
Sääntömme mahdollistavat lahjoitusten ja testamenttien vastaanottamisen. Marjatta Säätiö on voittoa tavoittelematon yhteisö ja kaikki liikenevät varat ohjataan toimintaan. Ilahdumme kovasti pienistäkin lahjoituksista!
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä