Asuma Palvelut
Hakunilan Huolto Oy
Taloustiedot

Liikevaihto

(miljoonaa euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2018/122019/122020/122021/12
Liikevaihto (tuhatta euroa)3739428851135416
Liikevaihdon muutos %6,6%14,7%19,2%5,9%
Liiketulos (tuhatta euroa)-104-227-123-307
Käyttökate %-0,5%-0,2%1,3%-2,9%
Liikevoitto %-2,7%-5,2%-2,4%-5,6%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)-106-231-135-316
Henkilöstö5563
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Hakunilan Huolto OyLähde: YTJ
Aputoiminimet
Asuma Business
Asuma Huolto
Asuma Isännöinti
Asuma Palvelut
Asuma SiivousLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
1970Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
VantaaLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
2–10 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
50–99 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
81100 KiinteistönhoitoLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.3.1995
Kaupparekisteri: 13.3.1970
Työnantajarekisteri: 1.2.1973
Verohallinnon perustiedot: 16.6.1978
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.6.1994
Lähde: YTJ
Tietoa yhtiöstä

Asuma Palvelut on perustettu vuonna 1970. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Vantaa, ja pääasiallinen toimiala Isännöitsijätoimisto. Yhtiön toimitusjohtaja on Antti Jaakko Syrjälä.

Yhtiön muut toimialat ovat kiinteistöhuolto, siivouspalvelu.

Viralliselta nimeltään yhtiö on Hakunilan Huolto Oy.

Yhtiön Asuma Palvelut liikevaihto oli 5,42 miljoonaa ja tilikauden tulos -316 tuhatta. Liikevaihto nousi 5,9%. Liikevoittoprosentti oli -5,6%. Tiedot perustuvat yhtiön viimeisimpään tilinpäätökseen vuodelta 2021.

12/2021 päättyneellä tilikaudella yhtiöllä oli 63 työntekijää.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta, Kaupparekisteri, Suomen Asiakastieto

Palvelua asukkaiden, osakkaiden ja kiinteistöjen parhaaksi
Asuma Palvelut tuottaa Hakunilan Huolto Oy, joka perustettiin vuonna 1969. Vastaamme eri puolilla pääkaupunkiseutua noin sadasta kiinteistönhuolto- ja siivouskohteesta sekä isännöintikohteesta.
Henkilökuntamme koostuu osaavista ja koulutetuista ammattilaisista. Työntekijöidemme viihtyvyys, hyvinvointi ja mahdollisuus kehittyä työssään ovat toimintamme kulmakiviä. Kun työ on mielekästä ja työyhteisö kannustava, se näkyy suoraan palvelun laadussa.
Meidät tavoittaa helposti ja suoritamme palvelut rakentavassa yhteistyössä asiakkaan kanssa.
Asuma Isännöinti
Hakunilan Huolto Oy tuottaa Asuma Isännöinnin nimellä asuinkiinteistöjen isännöintipalveluja koko pääkaupunkiseudulle.
Käytännössä isännöinnin arki on monipuolista yhteistyötä hallituksen, osakkaiden, asukkaiden ja palveluntuottajien kanssa. Isännöitsijä yhdessä tiiminsä kanssa huolehtii kiinteistön hallinnosta, on mukana taloyhtiön remonttien toteutuksessa ja auttaa asiantuntemuksellaan pitämään kiinteistön kustannukset maltillisina.
Asuma Isännöinnin etuna on, että meiltä ovat saatavilla tarvittaessa kaikki kiinteistöpalvelut kirjanpidosta huoltoon ja porrassiivoukseen saman katon alta. Näin yhteistyö on mutkatonta ja yhteydenpito nopeaa. Toki teemme sujuvaa yhteistyötä muidenkin palvelutuottajien kanssa. Asiakkaamme voivat valita meiltä aina tarpeisiinsa sopivan palvelukokonaisuuden.
Asuma Huolto
Asuma Huolto huolehtii asuinympäristöjen viihtyisyydestä ja kiinteistöjen kunnossapidosta. Toiminta-aluettamme on koko pääkaupunkiseutu. Tehtäviimme sisältyvät taloyhtiön vastuulle kuuluvien sisä- ja ulkotilojen ylläpitävät huoltotoimet asiakkaan kanssa solmitun sopimuksen tarkoittamassa laajuudessa.
Huollamme ja valvomme kiinteistöjen talotekniikkaa. Pidämme huolta yhteisten tilojen laitteistoista ja valaistuksesta sekä päivystämme kellon ympäri yllättävien vikatilanteiden ja vahinkojen varalta. Nopeasti toimiva huoltopäivystyksemme on usein ensimmäisenä paikalla ehkäisemässä ja rajoittamassa vakavien henkilö- ja omaisuusvahinkojen syntymistä.
Tavoitteemme on aina asukkaalle turvallinen, huoleton ja viihtyisä sekä taloudellinen asuinympäristö. Hyvällä ja ennakoivalla huolenpidolla pystymme myös vaikuttamaan kiinteistöjen kunnossa- ja ylläpitokustannuksiin.
Asuma Siivous
Siistit porraskäytävät ja muut yhteiset tilat kertovat hyvin hoidetusta taloyhtiöstä. Viihtyisä ensivaikutelma syntyy jo ulko-ovella.
Asuma Siivouksen henkilökunta on vakituista, osaavaa ja motivoitunutta. Me tunnemme kohteemme ja teemme aina huolellista työtä.
Joustavuus on meille valtti – pystymme tekemään kiireelliset työt nopeasti. Teemme sekä asuinkiinteistöjen että liikekiinteistöjen siivousta pääkaupunkiseudulla. Pyydä tarjous siivouspalveluistamme!
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot