Ruokkikaa Nälkäiset Ry
Yritystiedot
Virallinen nimi
Ruokkikaa Nälkäiset ryLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Aatteellinen yhdistysLähde: YTJ
Perustamisvuosi
1991Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
HelsinkiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
94999 Muualla luokittelemattomat muut järjestötLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Verohallinnon perustiedot: 6.6.1991
Työnantajarekisteri: 1.7.1991 Lähde: YTJ
Tietoa yhdistyksestä

Ruokkikaa Nälkäiset Ry on perustettu vuonna 1991. Se on aatteellinen yhdistys, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Järjestöt, yhdistykset ja säätiöt. 

Viralliselta nimeltään yhdistys on Ruokkikaa Nälkäiset ry.

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Yrityskuvaus

Ruokkikaa Nälkäiset ry toimii kiinteässä yhteistyössä kansainvälisen Feeding The Nations -hätäapujärjestön kanssa. Järjestöllä on pitkä kokemus avustustyöstä katastrofialueilla yli 60 maassa eri puolilla maailmaa.

Ruokkikaa Nälkäiset ry toimittaa ruokaa ja muita elämän perustarvikkeita erityisesti maihin, joita on kohdannut nälänhätä tai erilaiset katastrofit. Noudatamme toiminnassamme kansainvälisesti hyväksyttyjä katastrofiavun periaatteita. Apua annetaan tasapuolisesti etniseen taustaan, uskontoon tai kansallisuuteen katsomatta. Katastrofitilanteessa huomioidaan erityisesti kaikkein heikoimmassa asemassa olevat ihmisryhmät. Paikallisten kristillisten seurakuntien ja organisaatioiden luottohenkilöt ostavat tarvikkeet Suomesta lähetetyillä varoilla raportoiden rahojen käytöstä kuukausittain. Valmis jakeluorganisaatio takaa sen, että Ruokkikaa Nälkäiset ry:n kuluprosentti pysyy pienenä (19% vuonna 2013).

Järjestö ei edusta mitään tiettyä kirkkokuntaa tai seurakuntaa. Yhteistyötä tehdään kaikkien kristillisten tahojen kanssa niin Suomessa kuin kohdemaissakin. Kokemus, tieto ja taito takaavat sen, että avustustoiminnan eri vaiheissa toimitaan korkeiden eettisten periaatteiden mukaisesti. Tehokkaan valvonnan ansiosta vältytään väärinkäytöksiltä ja apu saadaan nopeasti perille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä