Suomen Kulttuurirahaston Kannatusyhdistys ry
Yritystiedot
Virallinen nimi
Suomen Kulttuurirahaston Kannatusyhdistys ryLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Aatteellinen yhdistysLähde: YTJ
Perustamisvuosi
1960Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
HelsinkiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
94999 Muualla luokittelemattomat muut järjestötLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.3.1995
Työnantajarekisteri: 1.10.1960
Verohallinnon perustiedot: 15.3.1978 Lähde: YTJ
Tietoa yhdistyksestä

Suomen Kulttuurirahaston Kannatusyhdistys ry on perustettu vuonna 1960. Se on aatteellinen yhdistys, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Järjestöt, yhdistykset ja säätiöt. 

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Suomen Kulttuurirahasto - Tiedettä ja taidetta
Kulttuurirahaston Kannatusyhdistys ry:n tarkoituksena on suomalaiskansallisen henkisen ja taloudellisen viljelyn vaaliminen ja kehittäminen. Yhdistys toteuttaa tarkoitustaan tukemalla henkisesti ja taloudellisesti Suomen Kulttuurirahasto -nimistä säätiötä sekä edistämällä suomalaista kulttuurityötä.
Suomen Kulttuurirahasto on yksityinen säätiö, joka jakaa apurahoja keskusrahastosta ja 17 maakuntarahastosta kulttuurielämän eri aloille. Säätiöllä on myös omaa kulttuuritoimintaa.
Rahasto myöntää tarkoituksensa mukaisesti henkilökohtaisia apurahoja tieteen ja taiteen tekijöille ja työryhmille sekä muille kulttuurielämän aloilla toimiville henkilöille ja yhteisöille. Rahasto haluaa tarjota mahdollisuuden myös laajempiin kulttuurihankkeisiin tukemalla niiden toteutumista huomattavin apurahoin.
Apurahoja jaetaan vuosittain keskusrahaston ja 17 maakuntarahaston yleisrahastoista sekä jakovuorossa olevista nimikkorahastoista lahjoittajiensa toivomiin ja ohjesäännöissä määriteltyihin tarkoituksiin.
Apurahojen myöntämisen ohella Kulttuurirahastolla on jonkin verran omaa kulttuuritoimintaa. Se järjestää kursseja, luentoja ja muita maamme kulttuurielämää edistäviä tilaisuuksia sekä ylläpitää taidekotimuseota. Tärkein kansainvälinen tapahtuma on viisivuosittain järjestettävä Mirjam Helin -laulukilpailu.
Apurahan hakijalle
Apurahan hakijan verkkopalvelu
Apurahan saajalle
Apurahan saajan verkkopalvelu
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat