Tampereen Taideyhdistys ry
Yritystiedot
Virallinen nimi
Tampereen Taideyhdistys ryLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Aatteellinen yhdistysLähde: YTJ
Perustamisvuosi
1979Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
TampereLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
94999 Muualla luokittelemattomat muut järjestötLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Verohallinnon perustiedot: 26.4.1979 Lähde: YTJ
Tietoa yhdistyksestä

Tampereen Taideyhdistys ry on perustettu vuonna 1979. Se on aatteellinen yhdistys, jonka kotipaikka on Tampere, ja pääasiallinen toimiala Järjestöt, yhdistykset ja säätiöt. 

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Taideharrastusta kaikille kiinnostuneille Pirkanmaalla
Tampereen Taideyhdistyksen jäsenyys tarjoaa sinulle ajankohtaista tietoa taiteen ja kulttuurin maailmasta ja samanhenkisten ihmisten seuraa. Nykyinen toiminta pohjautuu osittain vanhalle perinteelle, josta taidevalistustyö on näkyvin muoto. Yhdistys on perustettu 28.3.1898. Perustajiin kuului mm. tamperelainen taidemaalari Gabriel Engberg, joka myös perusti Tampereelle taidemuseon Näsilinnaan 1908 ja toimi sen johtajana.
Yhdistyksen jäsenmäärä on nykyään noin 450 henkilöä ja yhteisöä. Jäsenille tarjoamme alennusta taidematkojemme hinnoista, edullisia taideluentoja, taidekirjoja ja -kortteja. Taideyhdistys tekee yhteistyötä mm. Tampereen Taidemuseon, Taidemuseon Ystävät ry:n, Tampereen Taiteilijaseuran, Tampereen Kulttuuriyhdistyksen ja monien muiden taide- ja kulttuuritahojen kanssa. Taideyhdistyksellä on myös edustaja Vuoden Nuori Taiteilija -valintatoimikunnassa.
Taidematkat suuntautuvat merkittävimpiin näyttelyihin Suomessa noin 4-6 kertaa vuodessa. Järjestämme myös matkoja ulkomaille jäsenten toiveitten mukaisesti.
Taideluennot kattavat kaikenlaisia mielenkiintoisia taiteen ilmiöitä ihmiskunnan historiasta nykyaikaan. Luennot ovat joka toinen maanantai klo 18-19 siten, että kokoonnumme syksyisin ja keväisin kuusi kertaa osoitteessa Tampereen Pantti, auditorio, Puutarhakatu 11, 33210 Tampere (sisäpiha). Luentomaksut ovat vuonna 2015 jäsenille 4 EUR, ei-jäsenille 6 EUR ja opiskelijakortilla 3 EUR.
Taideyhdistys omistaa merkittävän taidekokoelman, joka on saatu testamenttilahjoituksena vuorineuvos Emil Aaltoselta. Taideteoksia on nähtävillä mm. Emil Aaltosen Taidemuseossa Pyynikinlinnassa. Kuvia teoksista on koti- ja Facebook-sivuillamme.
Tampereen Taideyhdistyksen julkaisemia taidekirjoja ja taidekortteja voi ostaa muun muassa Tampreen Taidemuseolta.
Jäseneksi voi ilmoittautua kotisivuillamme olevan lomakkeen kautta.
Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja:
Rauno Sulonen
Puh. 050 528 37 55
rauno.sulonen@gmail.com
toiminnanjohtaja@tampereentaideyhdistys.fi
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä