Liinakko.fi
Yritystiedot
Virallinen nimi
LiinakkoLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Kotipaikka
PietarsaariLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Käsityökauppa (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
47990 Muu vähittäiskauppa muualla kuin myymälöissäLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 9.2.2017
Kaupparekisteri: 22.2.2017
Verohallinnon perustiedot: 2.3.2017
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 7.2.2017
Lähde: YTJ
Kotimaiset keppihevoset

Käsityötä Pohjanmaalta

Liinakon kotimaiset keppihevoset valmistetaan käsityönä Pohjanmaalla. Keppareita on kahta kokoa: keppihevoset sekä keppiponit. Keppareiden lisäksi tarjolla on kattava valikoima kauniita varusteita. Tutustu tarjontaamme verkkokaupassamme.

Liinakon kepparit valmistetaan käsityönä Pohjanmaalla, Pietarsaaressa. Keppareita on kahta kokoa: hevoset sekä ponit. Hevosen korkeus on noin 95 cm, pään korkeus noin 40 cm ja kokonaispaino noin 1,1 kg. Keppiponi on n. 86 cm:n korkuinen ja sen pään korkeus on n. 30 cm ja paino on noin 0,6 kg.

Keppihevoset

Liinakon kepparit ovat paitsi suloisia ja ilmeikkäitä, myös kestäviä. Niillä on ihanan pehmeä, nukkamainen peitinkarva, jota on kiva silitellä. Keppihevosia löytyy kahta kokoa: isompia hevosia varttuneemmille harrastajille sekä pienempiä ja kevyempiä poneja junioreille.

Keppiponit

Keppiponit ja varsat ovat hieman pienempiä ja kevyempiä kuin hevoset, jolloin pienemmänkin ratsastajan on helpompi hallita niitä. Kepin pituus on molemmilla sama, mutta sitä voi lyhentää tarpeen mukaan.

Keppiporot

Ilmeikkäät porot sopivat sekä koristeeksi että käyttöön. Porot ovat loistava lahja, tuliainen tai muisto Suomesta sekä kotimaisille että ulkomaisille matkailijoille. Ne mahtuvat mainiosti esimerkiksi matkalaukkuun, jos valitset niille sisään työntyvän teleskooppivarren.

Kepparipyyhkeet

Pyyhkeet ovat paksua ja pehmeää froteeta ja niitä on saatavilla kahta eri kokoa. Pienempi käsipyyhe on 50 x 70 cm ja isompi kylpypyyhe on 70 x 140 cm. Pyyhkeisiin voi halutessaan lisätä vielä nimikoinnin! Katso ohjeet verkkosivuiltamme.

Koirapyyhkeet

Liinakolta saat myös ihania, personoituja pyyhkeitä neljalkaiselle karvakaverillesi. Tai miksei myös itsellesi. Koirapyyhkeet tehdään käsityönä pienellä työpajalla Pohjanmaalla.

Pyyhkeet ovat paksua ja pehmeää froteeta ja niitä on saatavilla kahta eri kokoa. Pienempi tassupyyhe on 50 x 33 cm ja isompi kylpypyyhe on 70 x 140 cm. Pyyhkeisiin saa halutessaan valitsemansa koirarodun kuvan sekä nimikoinnin.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat