Kaihdin Pukkila Oy
Taloustiedot

Liikevaihto

(tuhatta euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2018/062019/062020/062021/06
Liikevaihto (tuhatta euroa)236254257
Liikevaihdon muutos %7,6%1,2%
Liiketulos (tuhatta euroa)12143
Käyttökate %0,8%0,4%16,6%
Liikevoitto %0,8%0,4%16,6%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)1111
Henkilöstö1
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Kaihdin Pukkila OyLähde: YTJ
Aputoiminimet
Pirkanmaan Kaihdin YhtiötLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
TampereLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
0,2–0,4 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
47531 Mattojen ja verhojen vähittäiskauppaLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 15.7.2004
Kaupparekisteri: 15.7.2004
Verohallinnon perustiedot: 2.8.2004
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 15.7.2004
Lähde: YTJ
Tuote- ja tavaramerkit
Magic Light, Zebra, Twist, Anja Pesola Oy, Apollo, Exk, Hasta, Luxaflex, Mirrorline, pedelux, puusepänliike J. Lähteenmaa, Ruutukaihdin, SilentGliss, SnickarBODEN, Solar, Somfy, Sunsystems, Ulvilan kaihdin, Velux, Visor, Lumeo
Sisustuskaihtimien ja -markiisien erikoisliike

Kaihdin Pukkila on erikoistunut sekä sisä- ja ulkopuoliseen auringolta suojaamiseen, että monipuolisiin liukuovi- ja kaapistoratkaisuihin. Olemme ketjuun kuulumaton yksityisomistuksessa oleva alan erikoisliike, ja pidämme myymälässämme esillä alan johtavien kotimaisten valmistajien tuotteet. Suurin osa tuotteistamme räätälöidään asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Palvelemme asiakkaita suunnittelusta toteutukseen saakka. Meiltä löytyy alalta yli neljäkymmentä vuotta kokemusta ja asiakkaita meillä on laidasta laitaan, yksityisistä yrityksiin ja rakennusliikkeisiin.

Nykyaikaiset kaihtimet ja markiisit ovat oleellinen osa asumis- ja työskentelyviihtyvyyttä: ne suojaavat liialta valolta ja lämmöltä, ne varjelevat yksityisyyttä ja eristävät myös kylmyydeltä. Lisäksi huolella suunnitellut kaihtimet ovat näkyvä ja näyttävä osa sisustusta.

Olemme aurinkosuojatuotteiden kokenut asiantuntija. Meiltä saat mittatilaustyönä mm. kaikki puu-, metalli- ja tekstiilikaihtimet. Kankaita löytyy aina perus-, screen ja pimennyskankaista teknisiin, UV-suojattuihin, pestäviin ja palosuojattuihin kankaisiin. Lisäksi toimitamme ympäristöönsä istuvat markiisit sekä julkisivu- ja parvekekaihtimet, niin yksityiskoteihin kuin liike-elämän tarpeisiin. Nämä kaikki on saatavissa sekä käsi- että moottorikäyttöisinä.

Meiltä saat lisäksi myös kotimaiset peili-, lasi- ja levyliukuovet, taite- ja tilanjako-ovet sekä kaapistot. Valikoimistamme löytyy niin ikään runsaasti eri valmistajien verhotankoja ja – kiskoja sekä hyönteissuojat ikkunoihin ja oviin. Kauttamme saat myös monet muut asumismukavuuteen tai toimivaan tilankäyttöön liittyvät tuotteet. Asentajamme huolehtivat lopusta nopeasti ja normaalia elämänmenoa häiritsemättä.

Ota yhteyttä!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot
Muut käyttäjät katsoivat