Kaparin Kiinteistöhuolto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Kaparin KiinteistöhuoltoLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2021Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
SiikajokiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Kiinteistöhuolto (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
81100 KiinteistönhoitoLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 3.4.2017
Verohallinnon perustiedot: 26.4.2017
Kaupparekisteri: 5.3.2021
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.11.2020
Lähde: YTJ
Tietoa elinkeinonharjoittajasta

Kaparin Kiinteistöhuolto on perustettu vuonna 2021. Se on yksityinen elinkeinonharjoittaja, jonka kotipaikka on Siikajoki, ja pääasiallinen toimiala Kiinteistöhuolto. 

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Palvelut
Kaikki kiinteistöhuollon palvelut ammattitaidolla
Pihatöihin ei aina löydy tarpeeksi aikaa, tällöin viheralueiden hoitotyö kannattaa ulkoistaa ammattilaiselle. Kaparin Kiinteistöhuolto palvelee sekä yksityisiä kotitalouksia että yrityksiä. Sopimukset voivat olla koko vuoden jatkuvia tai kertaluonteisia hoitosopimuksia.
Toimintaamme kuuluu kiinteistöhuolto, viheralueiden ylläpito- ja hoitotyöt. Taloyhtiöiden pihojen ja yritysten viheralueiden ylläpito ja hoitotyöt järjestyy sopimuksen mukaan.
Lumityöt koneella ja käsityönä. Hiekoitus ym.
Puiden, pensaiden ja pensasaitojen hoitoleikkuut
Puutarhassa on hyvä katkaista ja karsia puiden ja pensaiden oksia, jotta ne eivät kasvaisi kooltaan liian suureksi. Monet pensaat näyttävät huonoilta, jos niitä ei leikata koskaan. Harvennusleikkauksen avulla jäljelle jäävät puiden ja pensaiden oksat saavat enemmän ilmaa ja valoa.
Hedelmäpuita on tärkeää leikata, koska vanhojen huonosti hoidettujen puiden hedelmäsato jää vähäiseksi ja huonolaatuiseksi.
Pensaat ja pensasaidat
Pensaiden ja pensasaitojen leikkauksen voi tehdä muotoon leikatuille sekä vapaasti kasvaville pensasaidoille. Leikkaamisella saadaan halutunlainen muoto.
Nurmikon leikkaus
Mitä useammin nurmikon leikkaa, sitä paremmin se voi. Edellytyksenä on, että ruohonleikkurin terät ovat kunnossa. Nurmikosta ei pitäisi koskaan leikata enempää kuin kolmasosa koko pituudesta. Mikäli ruohon leikkuukorkeus on esim. 5 cm, tulisi nurmikko leikata viimeistään n. 7-8 cm:n pituudessa. Mitä lyhyempänä nurmikko pidetään sitä useammin sitä on leikattava. Leikkuujäte kannattaa haravoida 1-2 kertaa kasvukauden aikana pois, varsinkin jos ruohonleikkurin jättämä silppu on kovin karkeaa tai nurmikon annetaan kasvaa pitkäksi ennen leikkuuta, jolloin leikkuujätettä tulee runsaasti.
Nurmikon leikkaus ehkäisee ennalta sammaleen ja rikkaruohojen kasvua ja tuuhentaa nurmikkoa. Kasvit saavat paremmin valoa.
Trimmereillä saa siisitittyä pihan sieltä, minne ruohonleikkurilla ei yllä.
Ruohonleikkurilla ei aina pääse ahtaisiin paikkoihin. Kauniin lopputuloksen saa trimmerillä.
Trimmerillä leikatessa pääsee erilaisiin paikkoihin. Siinä saa myös saman tien nähdä työnsä jäljen, kun piha näyttää viimeistellyltä ja hoidetulta.
Kasviryhmien ja istutusalueiden raivaus
Piha, parkkialueiden ja katujen puhdistus
Kaparin Kiinteistöhuolto lakaisukonepalvelu on tehokas tapa päästä eroon talven jäljeltä jääneestä hiekoitussorasta sekä kesän mittaan kaikista muistakin roskista.
Tehokas ja ajoissa suoritettava teiden puhdistus auttaa myös vähentämään joka kevät esiin nousevaa ongelmaa eli suurta katupölyn määrää.
Liputus
Kesäkukkien ja istutusalueiden hoito
Haravointi ym. viheralueiden siistimistyöt
Kasviryhmien katteet, kuorike, koristekivet ym.
Avainpäivystykset
Palvelemme Siikajoen seudulla sekä lähikunnissa aina tarpeen mukaan. Me huolehdimme mökkisi kunnossapidosta, jolloin teille jää enemmän aikaa rentoutumiseen. Mitä ikinä mieleenne tuleekaan mökkiinne liittyen, ota yhteyttä. me hoidamme sen.
Pienet korjaustyöt, kunnossapito, talkkarihommat ja pihapiirin kunnossapito, pidämme paikat kunnossa myös poissa ollessanne. Kaunis piha nostaa asunnon arvoa sekä hyvin hoidettu piha tuo lisäarvoa asunnon myyntiin. Kaunis piha lisää myös omaa asumismukavuutta.
HUOLTOPÄIVYSTYS 24h
Kaparin Kiinteistöhuolto
jussi.toppila@kaparin.fi
Puh: 0414364889
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat
Muita saman alan yrityksiä