Siikajoki

Tältä sivulta löydät kunnan Siikajoki suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Siikajoki suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Siikajoki
YritysLiikevaihto (euroa)
JMC Engine Oy17 miljoonaa
LVI Eilola Oy8 miljoonaa
Naturcom Oy6 miljoonaa
IKH: Rauta-Maatalous Jaatinen Oy6 miljoonaa
Arttim Oy5 miljoonaa
Plantanova Oy5 miljoonaa
Metsäkone Pirinen Oy3 miljoonaa
Velj. Knuutinen Oy3 miljoonaa
Vaiscom Oy3 miljoonaa
Antroma Oy3 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Siikajoki yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
JMC Engine Oy89
Siikajoen Mylly41
VillaNuttu Oy37
M. Niinimaa OY35
Karentia Oy30
Arttim Oy29
Siikajoen Nuorisokoti20
Metsäkone Pirinen Oy16
Velj. Knuutinen Oy15
LVI Eilola Oy15

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Siikajoki
YritysKasvuprosentti
Kuljetus T. Niinimaa Oy+94.2%
Ekokarhu+55.7%
Trukkihuolto H. Neuvonen Oy+45.3%
Silvat Metsätieto Oy+39.5%
Pehkolan Mallastamo Oy+36.5%
Arttim Investment Oy+36.0%
HighCap Oy+30.8%
LVI Eilola Oy+30.5%
M.Niemelä Oy+22.2%
Metsätoimisto Kiramo Oy+19.9%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Siikajoki
YritysPerustettu
Tmi Ellen Haapalahti21.05.2024
Tmi Anni Mikkonen03.04.2024
Ajb Service06.02.2024
Tervatehdas Oy02.02.2024
Ruonalan Tila01.12.2023
Liisukan Hermolepo19.07.2023
Rehulan Tila Oy22.06.2023
Tmi Iina Lähdesmäki17.03.2023
Hau Salonki06.03.2023
Lomitus-Pete24.02.2023
EsittelyssäAlueen Siikajoki yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Siikajoen Osuuspankki

  Kassapalvelut ke klo 9-12.

  Muut palvelunumerot Valtakunnallinen asiakaspalvelu 0100 0500 (pvm/mpm) OP Sulkupalvelu 24 h/vrk 0100 0555 (pvm/mpm) Yritysasiakkaan pankkipalvelut 0100 05151 (pvm/mpm) Pohjola Vakuutus 0303 0303 (0,0835 €/puhelu + 0,12 €/min (hinta sisältää ALV:n))

  OP on Suomen suurin finanssiryhmä ja täysin asiakkaidensa omistama. OP:n perustehtävänä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle.

 • Maanrakennus Mustonen Oy

  Maanrakennus- ja kaivuutyöt sekä maa-ainestoimitukset vuosikymmenten kokemuksella. Tilauksesta maa-aineksia: soraa, mursketta, sepeliä, hiekkaa, kalkkia ym. Kauttamme erilaiset kaivuutyöt, talojen pohjatyöt, sadevesiviemäröinnit, ojien kaivuut, lavettikuljetukset, teiden auraukset ja hiekoitukset.

  Toimimme Pohjois-Pohjanmaalla, Oulu-Siikajoki-Raahe alueella. Kysy urakkahinnoistamme, teemme tarjouksen kilpailukykyiseen hintaan!

 • Siikajoen Nuorisokoti

  Siikajoen Nuorisokoti on aloittanut toimintansa huhtikuussa 2005. Nimensä mukaisesti nuorisokoti sijaitsee Siikajoenkylällä Siikajoen kunnassa, luonnonkauniissa ympäristössä. Siikajoen Nuorisokoti on 14-paikkainen lastensuojelun sijaishuollon yhteisö, joka tarjoaa interventioita kriisissä oleville alle 18-vuotiaille tytöille ja pojille. Arvomaailmamme rakentuvat lapsen kasvua tukeviin perustekijöihin, joiden tavoitteena on kasvattaa lapsi itsenäiseen ja hyvään elämään, sekä tukea hänen kasvuaan myös vaikeina aikoina. Asumisyksiköt ovat turvallisia ja kodinomaisia paikkoja, joissa nuori saa elää tavallisen nuoren elämää. Koulunkäynti ja harrastusmahdollisuudet ovat myös luonnollisesti mukana toiminnassa. Vieraile verkkosivuillamme ja lue lisää, tai soita!

 • Jaresko Oy
  Huoltokorjaamo Jaresko Oy on monipuolinen raskaan kaluston korjaamo Karinkannassa Siikajoella. Huollamme ja korjaamme kuorma-autoja, pakettiautoja sekä työkoneita, kuten esimerkiksi maanrakennus- ja kaivinkoneita sekä kuormaajia.
 • MA-Kuljetus Oy

  Paavolassa sijaitseva kuljetusyritys MA-Kuljetus Oy on paljon muutakin kuin vain pelkkä kuljetusyritys. Toimintamme alkoi vuonna 1994 kahden hengen yrityksenä, joka tarjosi kuljetuspalveluja yhden auton ja trukin voimin. Vuosien kuluessa toiminta laajeni ja kaluston määrä kasvoi. Myös palvelutarjonta monipuolistui ja henkilöstöä palkattiin lisää. Näin muotoutui osakeyhtiö, joka tällä hetkellä työllistää jo yli kymmenen henkilöä.

  Tällä hetkellä palveluitamme ovat muun muassa kuljetukset puoliperävaunuautoilla, täysperävaunuautoilla ja pakettiautoilla, nostotyöt 21-38 tm nostureilla, henkilönostot, pihapuiden kaadot, vaihtolavat sekä niiden tuonnit ja noudot, varastokonttien vuokraus, trukin vuokraus, trukkipalvelut, pyöräkonepalvelut, minikaivinkoneen vuokraus sekä tilausajot 19-paikkaisella bussilla. Lisää löydät verkkosivuiltamme. Tule tutustumaan!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Lumijoki, Liminka, Hailuoto, Raahe ja Siikalatva.

Kaupunginosat
Alapää, Hakoperä, Heilalansaari, Heinolanperä, Heinosenperä, Hemminkangas, Hirvasperä, Honkamaa, Huumola, Isonmaanperä, Jokiperä, Jurpanperä, Karinkanta, Katinhäntä, Kirkonkylä, Koivumaanperä, Koppelomaa, Korsunperä, Koskenkangas, Kotusperä, Lahtiranta, Lemetinperä, Luohua, Luohuan Ylipää, Lököperä, Matelanperä, Merikylä, Metsäperä, Niemelä, Ojalanperä, Paavola, Pekkalankangas, Perälänkangas, Pohjola, Rankinen, Relletti, Revonlahti, Rimpikangas, Ronkanperä, Roppolanperä, Ruukki, Saarikoski, Sahanseutu, Siikajoenkylä, Säärenperä, Tauvo, Tikkakangas, Toppi, Toskaperä, Tuohimaanperä, Tuomioja, Turpeenperä, Viitalanperä, Virpiperä, Vuolunperä, Väisäsperä, Välikylä, Yli-Rankinen ja Ylipää
KuvausAlueen Siikajoki kuvaus

Noin 5 250 asukkaan Siikajoki on virkeiden kylien, meren ja joen kunta Pohjois-Pohjanmaalla, likellä Oulua. Yhteydet naapurikuntiin ja -kaupunkeihin ovat erinomaiset. Esimerkiksi Ouluun matka taittuu autolla tai junalla puolessa tunnissa. Myös Raahen tavoittaa samaisessa ajassa. Muita lähikuntia ovat Siikalatva, Lumijoki ja Liminka.

Kunnan pienuus on etu yrityselämässä. Asiat hoituvat sujuvasti ja ripeästi päätöksenteosta tiedonkulkuun. Kaikenkokoisia yrityksiä tuetaan. Suurin elinkeinokeskittymä on muodostunut Ruukin Yrityspuistoon, josta voi vuokrata teollisuus-, toimisto- ja varastotiloja edullisesti. Alueen etuja ovat niin ikään oma sähkönmyynti ja logistisesti mainio sijainti.

Siikajoelle onkin syntynyt tunnettuja, hyvin työllistäviä ja menestyksekkäistä yrityksiä. Yksi näistä on koneistukseen erikoistunut JMC Engine Oy. Myös Rakennus-Avant Oy ja Siikajoen Betonitukku Oy ovat kunnan elinvoimaisia yhtiöitä.