Siikajoki

Tältä sivulta löydät kunnan Siikajoki suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Siikajoki suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Siikajoki
YritysLiikevaihto (euroa)
Rakennus-Avant Oy15 miljoonaa
JMC Engine Oy10 miljoonaa
Naturcom Oy5 miljoonaa
Arttim Oy5 miljoonaa
Plantanova Oy4 miljoonaa
IKH: Rauta-Maatalous Jaatinen Oy4 miljoonaa
TeknoComp Oy3 miljoonaa
Suomen Kruunu Oy3 miljoonaa
Antroma Oy2 miljoonaa
Jaresko Oy2 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Siikajoki yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
JMC Engine Oy75
Siikajoen Mylly39
VillaNuttu Oy37
Karentia Oy36
TeknoComp Oy28
Arttim Oy26
Metsäkone Pirinen Oy19
Velj. Knuutinen Oy16
Naturcom Oy13
Kuusisalo Oy9

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Siikajoki
YritysKasvuprosentti
Silvat Metsätieto Oy+59.9%
Reko Tuote Oy+35.9%
Luomulehto Oy+23.5%
Kuljetus T. Niinimaa Oy+22.8%
Rakennus-Avant Oy+22.4%
Arttim Investment Oy+20.6%
Heino Vanhala Oy+17.5%
Lvi Nikki & Toppila Oy+17.2%
Konetyyskä Oy+16.8%
Antroma Oy+14.8%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Siikajoki
YritysPerustettu
Toiminimi Anni Lastumäki12.11.2021
Suvarak Oy07.11.2021
Sami Säätää23.08.2021
Agriina Oy21.08.2021
Vastavirtaan Oy09.08.2021
Lentävä Kurki Oy25.07.2021
Centrebend Oy29.06.2021
Siikajoen Solina Osk29.06.2021
Perhepalvelu MinttuMaria Oy31.05.2021
Kallio Saini27.05.2021
EsittelyssäAlueen Siikajoki yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Metsänhoitoyhdistys Siikalakeus, Ruukki
  Metsänhoitoyhdistys toimii jokaisen kunnan alueella. Olemme metsänomistajan apuna puukaupassa sekä metsänhoitotöiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Palvelemme metsänomistajia kaikissa metsän hoitoon ja käyttöön liittyvissä asioissa. Tunnemme paikallisen puumarkkinatilanteen ja ajamme metsänomistajan etua.
 • Finnblast Oy Konepaja
  Finnblast Oy suunnittelee ja valmistaa asiakaskohtaiset ratkaisut raepuhallukseen. Tarjoamme asiakkaillemme varmatoimiset laitteet käsipuhalluskaapeista suurin puhallushuoneisiin sekä sinkokoneisiin ja pintakäsittelylinjoihin.
 • K. Hildèn Ay
  K.Hildén Ay palvelee kaikissa maanrakennusalan töissä Pohjois-Pohjanmaalla, Siikajoella ja lähikunnissa. Toimitamme maa-aineksia, mm. hiekkaa, sepeliä, kalliomursketta, salaojasoraa, valusoraa ja ruokamultaa. Tielle, pihalle, rakennuskohteisiin.
 • Siikajoen Nuorisokoti
  Siikajoen Nuorisokoti on aloittanut toimintansa huhtikuussa 2005. Nimensä mukaisesti nuorisokoti sijaitsee Siikajoenkylällä Siikajoen kunnassa, luonnonkauniissa ympäristössä. Siikajoen Nuorisokoti on 14-paikkainen lastensuojelun sijaishuollon yhteisö, joka tarjoaa interventioita kriisissä oleville alle 18-vuotiaille tytöille ja pojille. Arvomaailmamme rakentuvat lapsen kasvua tukeviin perustekijöihin, joiden tavoitteena on kasvattaa lapsi itsenäiseen ja hyvään elämään, sekä tukea hänen kasvuaan myös vaikeina aikoina. Asumisyksiköt ovat turvallisia ja kodinomaisia paikkoja, joissa nuori saa elää tavallisen nuoren elämää. Koulunkäynti ja harrastusmahdollisuudet ovat myös luonnollisesti mukana toiminnassa.
 • LVI-suunnittelu Ervasti Oy
  Etsitkö osaavaa LVI-suunnittelijaa? Vuonna 2010 perustettu LVI-suunnittelu Ervasti Oy palvelee yksityisiä, rakennusliikkeitä ja talotehtaita kokeneesti. LVI-suunnitelmia olemme toteuttaneet satoihin kohteisiin koko Suomen alueella. Olethan meihin yhteydessä - palvelemme ammattitaidolla kaikkia rakentajia. Tilatessasi meiltä laadukkaat suunnitelmat, olet hyvällä alulla urakassasi. Kysy lisää!
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Lumijoki, Liminka, Hailuoto, Raahe ja Siikalatva.

Kaupunginosat
Alapää, Hakoperä, Heilalansaari, Heinolanperä, Heinosenperä, Hemminkangas, Hirvasperä, Honkamaa, Huumola, Isonmaanperä, Jokiperä, Jurpanperä, Karinkanta, Katinhäntä, Kirkonkylä, Koivumaanperä, Koppelomaa, Korsunperä, Koskenkangas, Kotusperä, Lahtiranta, Lemetinperä, Luohua, Luohuan Ylipää, Lököperä, Matelanperä, Merikylä, Metsäperä, Niemelä, Ojalanperä, Paavola, Pekkalankangas, Perälänkangas, Pohjola, Rankinen, Relletti, Revonlahti, Rimpikangas, Ronkanperä, Roppolanperä, Ruukki, Saarikoski, Sahanseutu, Siikajoenkylä, Säärenperä, Tauvo, Tikkakangas, Toppi, Toskaperä, Tuohimaanperä, Tuomioja, Turpeenperä, Viitalanperä, Virpiperä, Vuolunperä, Väisäsperä, Välikylä, Yli-Rankinen ja Ylipää
KuvausAlueen Siikajoki kuvaus

Noin 5 250 asukkaan Siikajoki on virkeiden kylien, meren ja joen kunta Pohjois-Pohjanmaalla, likellä Oulua. Yhteydet naapurikuntiin ja -kaupunkeihin ovat erinomaiset. Esimerkiksi Ouluun matka taittuu autolla tai junalla puolessa tunnissa. Myös Raahen tavoittaa samaisessa ajassa. Muita lähikuntia ovat Siikalatva, Lumijoki ja Liminka.

Kunnan pienuus on etu yrityselämässä. Asiat hoituvat sujuvasti ja ripeästi päätöksenteosta tiedonkulkuun. Kaikenkokoisia yrityksiä tuetaan. Suurin elinkeinokeskittymä on muodostunut Ruukin Yrityspuistoon, josta voi vuokrata teollisuus-, toimisto- ja varastotiloja edullisesti. Alueen etuja ovat niin ikään oma sähkönmyynti ja logistisesti mainio sijainti.

Siikajoelle onkin syntynyt tunnettuja, hyvin työllistäviä ja menestyksekkäistä yrityksiä. Yksi näistä on koneistukseen erikoistunut JMC Engine Oy. Myös Rakennus-Avant Oy ja Siikajoen Betonitukku Oy ovat kunnan elinvoimaisia yhtiöitä.