Lentilän kiinteistöhuolto Oy
Yritystiedot
Virallinen nimi
Lentilän kiinteistöhuolto oyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
KuortaneLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Kiinteistöhuolto (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
68202 Asuntojen ja asuinkiinteistöjen hallintaLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 28.7.2023
Verohallinnon perustiedot: 21.8.2023
Kaupparekisteri: 21.8.2023
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 28.7.2023
Lähde: YTJ
Kiinteistöhuoltoa Kuortaneella ja Alavudella

Lentilän Kiinteistöhuolto Oy on luotettava ja ammattitaitoinen kiinteistöhuoltopalveluiden tarjoaja, joka palvelee asiakkaitaan Alavuden ja Kuortaneen alueilla. Yrityksemme palveluihin kuuluvat monipuoliset kiinteistöhuoltopalvelut, pikkuremontit sekä pienet rakennustyöt.

Asiakkaidemme kiinteistöjen ja tilojen hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää, ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua joka päivä. Panostamme huolelliseen ja ammattitaitoiseen työskentelyyn, jotta asiakkaamme voivat luottaa kiinteistönsä kunnossapidon ja remonttien laatuun.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat muun muassa kiinteistöjen säännöllinen huolto ja kunnossapito, lumenpudotukset, nurmikonhoito, puiden ja pensaiden leikkaus, sekä talvikaudella liukkauden torjunta ja aurauspalvelut. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden pieniin remontteihin ja rakennustöihin.

Lentilän Kiinteistöhuolto Oy:n tavoitteena on olla alueensa ensisijainen kumppani kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluissa sekä pienissä rakennustöissä. Uskomme avoimeen viestintään, rehellisyyteen ja asiakaslähtöiseen toimintaan, ja olemme ylpeitä siitä, että voimme auttaa asiakkaitamme pitämään kiinteistönsä kunnossa ja viihtyisinä vuoden ympäri.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat