Koirakoulu ja kissakoulu Heiluva Häntä
Toimipaikat
Sivutoimipaikat
Lähde: Fonecta-konserni
Yritystiedot
Virallinen nimi
Heiluva häntäLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2006Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
HelsinkiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Koirakoulu (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
96090 Muualla luokittelemattomat henkilökohtaiset palvelutLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 11.12.2013
Verohallinnon perustiedot: 25.1.2006
Kaupparekisteri: 27.1.2006
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.1.2009
Lähde: YTJ
Tietoa elinkeinonharjoittajasta

Koirakoulu ja kissakoulu Heiluva Häntä on perustettu vuonna 2006. Se on yksityinen elinkeinonharjoittaja, jonka kotipaikka on Helsinki, ja pääasiallinen toimiala Koirakoulu. 

Viralliselta nimeltään elinkeinonharjoittaja on Heiluva häntä.

Taloustietoja ei ole saatavilla viimeisen viiden vuoden ajalta.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta

Yrityskuvaus

Kissa- ja koirakoulu Heiluva Häntä tarjoaa ammattimaista, eläinten käyttäytymistieteisiin, oppimisteoriaan, kokonaisvaltaisesti eläimen hyvinvointiin ja ensisijaisesti palkitsemiseen perustuvaa koulutusta koirien ja kissojen huoltajille. Kaikki kouluttajamme ovat eläintenkoulutusalan koulutusohjaajakoulutuksen tai korkeamman tutkinnon suorittaneita ammattilaisia. Meille ei pääse töihin ilman ammattiin johtavaa koulutusta.

Omat koulutustilamme sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäessä (Höyläämötie 18) ja Porvoon Tarmolassa (Työpajatie 38). Heiluva Häntä on perustettu keväällä 2008. Helsingin koulutustilojemme yhteydessä on myös joka arkipäivä auki oleva pieni eläintarvikekauppa. Teemme yksityiskoulutuksia myös kotikäynteinä Käytösklinikkamme ohessa.

Yrityksen tarina

Heiluva Häntä sai alkunsa 2008 koulun pääkoluttajan opiskeltua oman vaikeakäytöksisen löytökoiransa, saksanpaimenkoira-mixin kouluttamista. Kiinnostus johti opintoihin ja lopulta viralliseen ammattitutkintoon. Korkeakoulututkinto antoi hyvät eväät osaamisen syventämiselle. Räyhäävien koirien kouluttamiseen haettiin oppia myös ulkomailta, mm. Suomen ensimmäinen CBATI-tutkinto. Uudelleensijoitettu valkoinen paimenkoira saatiin nostettua agilityssa 3. luokkaan siinä sivussa, kun koulutettiin remmiräyhääjiä ja arkatassuja, sekä aivan tavallisia koiria. Agilitystä saivat osansa myös kissat.

Myöhemmin Heiluva Häntä keskittyi Rally-Tokoon, missä omat koirat nousivat parhaimmillaan SM-tasolla ja lisäksi lajivalikoimaan tuli myös uusi koirien hajutyöskentelylaji Nosework. Heiluvan Hännän perustajasta tuli yksi Suomen ensimmäisistä nosework-ylituomareista.

Räyhääjiä ja arkatassuja koulutetaan jatkuvasti useamman kouluttajan voimin. Yritys myös tukee löytöeläintyötä edelleen aktiivisesti.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
  • Miira Katja Helena Hellsten, elinkeinonharjoittaja (1/2006)
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat