Porvoo

Tältä sivulta löydät kunnan Porvoo suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Porvoo suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Porvoo
YritysLiikevaihto (euroa)
Secto Automotive Oy342 miljoonaa
Borealis Polymers Oy248 miljoonaa
Kilpilahden Voimalaitos Oy150 miljoonaa
Neste Engineering Solutions Oy132 miljoonaa
Bewi Raw Oy102 miljoonaa
Suomen Voima Oy59 miljoonaa
Järvileasing Oy51 miljoonaa
Viessmann Refrigeration Systems Oy47 miljoonaa
Porvoon Energia Oy - Borgå Energi Ab44 miljoonaa
K-Supermarket Tarmola36 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Porvoo yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Borealis Polymers Oy944
Neste Engineering Solutions Oy769
Viessmann Refrigeration Systems Oy317
Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics Oy267
Porvoon Liikenne Oy91
Secto Automotive Oy90
Eezy VMP Porvoo87
Bewi Raw Oy83
EW Manning Oy74
K-Supermarket Tarmola74

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Porvoo
YritysKasvuprosentti
Kokonniemen Palloiluhalli Oy+507.3%
Innobor Oy Ltd+426.0%
Porvoon Bar & Saloon Oy+319.8%
Suomalainen Elokuvakauppa+205.5%
Hassel Boats Oy Ab+200.0%
Porvoon Laatta Oy+193.7%
Vuoplan Oy+176.4%
Marasal+175.2%
Cafe Eestinmäki+161.9%
Riloma Oy+154.9%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Porvoo
YritysPerustettu
Unicorn Engineering17.05.2022
Friendly Kitchen09.05.2022
Tarkkateline Oy09.05.2022
Kauneus- ja Hyvinvointi SL Oy07.05.2022
Raksoja Oy05.05.2022
LM Silvennoinen Oy04.05.2022
innuXmedia29.04.2022
Miss K Foods Oy27.04.2022
Fredrik Oljemark26.04.2022
DSJL service25.04.2022
EsittelyssäAlueen Porvoo yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • LähiTapiola Uusimaa, Porvoo
  LähiTapiola-ryhmä on keskinäiseen yhtiömuotoon perustuva, asiakkaidensa omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut. Olemme myös yritysten riskienhallinnan ja henkilöstön työhyvinvoinnin ammattilainen. Omistaja-asiakkaita meillä on lähes 1,6 miljoonaa.
 • Louhinta Soininen Oy
  Louhinta Soininen Oy on kalliolouhintaan erikoistunut porvoolaisyritys. Toiminta jatkuu jo toisessa polvessa, joten kokemukseemme voit luottaa.
 • Kuljetusliike J. Salomaa Oy
  Kuljetusliike J. Salomaa Oy on porvoolainen lähes 40 vuotta toiminut kuljetusalan yritys. Asiakaskuntamme koostuu rakennusliikkeistä ja yksityisistä asiakkaista. Palvelemme Uudenmaan alueella ja tarvittaessa koko Suomessa.
 • Hotelli Haikon kartano
  Haikon Kartano sijaitsee kauniin kartanopuiston keskellä meren rannalla Porvoossa. Meillä voit viettää rentouttavan kylpyläloman, kokea unelmiesi juhlat tai järjestää kokouksen ja yrityksen virkistyspäivän.
 • APL Balance Oy

  Asiantunteva tilitoimisto Porvoon alueella

  APL Balance Oy - tilitoimistosi Porvoossa

  Vuonna 2015 toimintansa aloittanut APL Balance Oy sijaitsee Porvoossa. Toimistomme on moderni ja energinen ja voit luottaa , että taloushallinnon haasteisiisi vastataan ammattitaitoisesti ja tarkasti. Yrittäjänä toimii kokenut ja ammattitatoinen taloushallinnon osaaja Anita Appel, KLT, PHT.

  Sähköinen taloushallinto on toimistomme kulmakivi.

  Käytössämme on Procountor sekö Netvisor–ohjelmistot. Jokainen toimistomme työntekijä on sertifioitu Procountor Advisor-osaaja.

  Olemme osa Suomen Talousverkko franchise–ketjua, minkä ansiosta voimme pienenä tilitoimistona tarjota suurten toimistojen varmuuden pienen toimijan joustavuudella.

  Tiedämme mitä yrittäjän arki on. Teemme talousrutiineistasi helppoja, jotta asiakkaanamme saat lisää aikaa oman liiketoimintasi hoitamiseen. Tervetuloa meille!

  Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • Kirjanpito

  • Palkanlaskenta

  • Raportointi

  • Talouspäällikko- ja controlling-palvelut

  • Ohjelmistot

  Ota yhteyttä!

Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Pornainen, Myrskylä, Askola, Sipoo ja Loviisa.

Kaupunginosat
Alho, Ali-Vekkoski, Anttila, Bengtsby, Bergsta, Bjurböle, Blinkon, Boe, Boviken, Eestinmäki, Epoo, Epoon seutu, Ernestas, Etelä-Kevätkumpu, Fagersta, Gammelbacka, Gäddrag, Gåsgård, Haikkoo, Hamari, Hermanninsaari, Hinthaara, Holsti, Hornhattula, Horslök, Ilmoissilta, Ilola, Ilolan Seutu, Jakari, Jakarin seutu, Järnböle, Kaarenkylä, Kaarenkylän seutu, Kabböle, Kalkkiranta, Kankaanmäki, Karjalaiskylä, Kaupunginhaka, Kerkkoo, Kiiala, Kråkö, Kulloo, Metsäkylä, Mickelsböle, Mustijoki, Myllymäki, Nikuby, Nygård, Näsi, Onas, Orrby, Pappilanmäki, Pedarsändan, Peippola, Pellinki, Pikku-Pellinki, Pohjakka, Pohjois-Kevätkumpu, Pohjois-Renum, Postimäki, Renum, Rita, Rösund, Saksala, Saksalan seutu, Sannainen, Sannaisten seutu, Seitlahti, Sikilä, Sikosaari, Sillvik, Skaftkärr, Skavarböle, Sköldvik, Sondby, Suistola, Suomenkylä, Suur-Pellinki, Svartbäck, Säterinhaka, Söderby, Tarkkinen, Tarmola, Tirmo, Tolkkinen, Treksilän seutu, Tuorila, Uddas, Vaarlahti-Hakasalo, Vanhamoisio, Varlax, Veckjärvi, Virtaala, Voolahti, Yli-Vekkoski, Ylike ja Österby
KuvausAlueen Porvoo kuvaus

Porvoo on sympaattinen rannikkokaupunki Etelä-Suomessa, noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kaksikielinen ja noin 50 000 asukkaan kaupunki on matkailijoiden kesäsuosikki, jonka valttina on tunnelmallinen Vanha Porvoo. Se tunnetaan pienistä putiikeistaan, värikkäistä puutaloistaan sekä mutkittelevista mukulakivikaduistaan. Jokimaisema punaisine ranta-aittoineen on Porvoon tunnusmerkki, jotka halutaan ikuistaa valokuviin yhä uudelleen.

Porvoolla on vahva kulttuuritausta, joten kulttuurista ja historiasta kiinnostuneelle kaupungilla on runsaasti tarjottavaa. Porvoossa sijaitsee Runebergin kotimuseo, joka on kansallisrunoilijan ja hänen vaimonsa Fredrikan autenttinen koti 1860-luvulta. Kuvataiteilija Albert Edelfeltin tuotannossa näkyy vahva tunneside kaupunkiin, jossa hän vietti yhteensä 24 kesää ja maalasi yli 220 teosta.

1400-luvun myöhäisgotiikkaa edustava Porvoon tuomiokirkko on suosittu matkakohde. Porvoon tunnetuimmassa hotellissa, Haikon Kartanossa, voi viettää rentouttavan kartanoloman meren rannalla. Lisäksi lukuisat ravintolat ja kahvilat, museot ja galleriat, saaristo ja veneilymahdollisuudet houkuttelevat kävijöitä. Saaristotunnelmaa ja menneen ajan henkeä huokuvassa Porvoossa riittää nähtävää ja tapahtumia ympäri vuoden.

Porvooseen on helppo matkustaa, sillä kaupunki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Porvoon läpi kulkevat valtatie 7, kantatie 55, seututie 170 sekä kuusi yhdystietä. Kilpilahti eli Sköldvik on tavaramäärältään Suomen suurin satama, ja kaupungissa sijaitsevat lisäksi Tolkkisten satama sekä keskustan vierasvenesatama. Porvoo on jatkuvasti kasvava kaupunki, jonka suurimpia yrityksiä ovat Borealis Polymers Oy, Neste Jacobs Oy, Secto Automotive Oy sekä Viessmann Refigeration Systems Oy.