Oulun Tetra
Kiinteistö Oy Oulun Tetra
Yritystiedot
Virallinen nimi
Kiinteistö Oy Oulun TetraLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Keskinäinen kiinteistöosakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
OuluLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Kokouspalvelut (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
68209 Muiden kiinteistöjen vuokraus ja hallintaLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Kaupparekisteri: 5.5.1931
Verohallinnon perustiedot: 11.11.1978
Arvonlisäverovelvollisuus:
Kiinteistön käyttöoikeuden luovuttamisesta: 30.6.2008
Lähde: YTJ
Kokous- ja saunatilat

Kokous- ja saunatilat ydinkeskustassa

Kiinteistö Oy Oulun Tetra on monipuolinen liike- ja toimistotalo, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Oulun kaupungissa, Mäkelininkadun ja Pakkahuoneenkadun kulmauksessa. Tässä yhtiö on sijainnut lähes 80 vuotta - sitä ennen paikalla oli Oulun Työväenyhdistyksen talo.

Tarjoamme käyttöösi monipuoliset sauna- ja kokoustilat. Kokoussaliin mahtuu tilanteen mukaan 50-100 henkeä riippuen siitä, onko tilaan järjestetty myös pöydät vai pelkät tuolit. Salissa on monipuolinen varustelu: laajakaistayhteys, videotykki, piirtoheitin ja fläppitaulu. Tilan yhteydessä sijaitsee myös keittiö, jonka varusteluna on iso jääkaappi, hella, kahvi- ja vedenkeitin, mikroaaltouuni sekä kahvi-, ruoka- ja tarjoiluastiat 60 henkilölle.

Saunatilan kabinettiin mahtuu 25 henkilöä - saunatilat sisältävät pukuhuoneen, pesuhuoneen, wc:n ja löylyhuoneen. Myös saunatiloissa on käytettävissä laajakaistayhteys, videotykki, piirtoheitin ja fläppitaulu. Saunatilan keittiössä on astioita 30 hengelle. Pukuhuoneessa ovat valmiina puhtaat pyyheliinat, pefletit ja peruspesuaineet. Löylyihin mahtuu noin 20 henkeä kerralla.

Kun tarvitset käyttöösi monipuolisia kokous- ja saunatiloja Oulun keskustassa, tarjoaa Oulun Tetra erinomaisen vaihtoehdon. Ota rohkeasti yhteyttä ja tiedustele lisää, tai tee suoraan varaus tiloistamme!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat