Päijänne-Risteilyt Hildén Oy
Toimipaikat
Päätoimipaikka

Päätoimipaikan sivulta löydät yrityksen taloustiedot ja vastuuhenkilöt.

Lähde: Fonecta-konserni
Kesäpäivä Päijänteellä - kesän paras päivä
Vesiliikennettä jo yli 50 vuotta Päijänteellä. Päijänne-Risteilyt Hildén Oy tarjoaa leppoisat lounasristeilyt, risteilyt lapsiperheille, hauskimmat virkistyspäivät yrityksille sekä parhaat synttärit laivalla. Päiväristeilyjä löytyy parin tunnin lähivesiristeilystä aina koko päivän risteilyihin. Lähtöpaikat ovat Jyväskylä, Lahti ja Heinola. Upeat Päijänteen maisemat koet parhaiten laivareiteillä.
Tervetuloa!
Yrityksen tarina
Päijänne-Risteilyt Hilden Oy:llä on pitkät perinteet laivaliikenteessä Päijänteen suurella vesistöalueella. Jo vuonna 1963 perustettu laivayhtiö on perheyhtiö ja työtä tehdään jo toisessa polvessa. 60-luvulla, yhtiön perustaja Hannu Hildén aloitti vesibussiliikenteellä Jyväskylän lähialueilla kuljettaen kesäasukkaita huviloihin saariin ja hoitamalla laivakuljetuksia Ainolan tanssilavalle Jyväskylässä.
Vähitellen yritys on kasvanut ja suuriakin ponnistuksia on 70-80-luvuilla tehty yleensä koko laivaliikenteen säilymisen puolesta Päijänteellä.
Tällä hetkellä yhtiöllä on laivaliikennettä koko Päijänteen alueella; Lahdesta, Heinolasta ja Jyväskylästä, sekä Keitele-kanavalla Laukaaseen ja Suolahteen. Yhtiöllä on viisi laivaa, jotka kaikki ovat palvelukykyisiä ja nykyaikaisia keittiöineen ja tiloineen.
Näytä koko yrityskuvaus
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot