Helatalo
Kajaanin Lukko Oy
Lähetä viesti yritykselle
Taloustiedot

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2016/122017/122018/122019/12
Liikevaihto (tuhatta euroa)
Liikevaihdon muutos %
Liiketulos (tuhatta euroa)-79-119126
Käyttökate %
Liikevoitto %
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)-80-120104
Henkilöstö77
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Kajaanin Lukko OyLähde: YTJ
Aputoiminimet
HelataloLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
1976Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
KajaaniLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
5–9 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
46741 Työkalu- ja tarviketukkukauppaLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.3.1995
Kaupparekisteri: 5.11.1976
Työnantajarekisteri: 1.1.1977
Verohallinnon perustiedot: 15.3.1978
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.6.1994
Lähde: YTJ
Tuote- ja tavaramerkit
Rollock, iLOQ, Cliq, Protec, Älylukko, Digiovi, Rosslare, Vanderbuilt, Siemens, Aliro, Aperio, Pulse, Yale, Doorman, Paradox, HHL, Primo, Diamantek, Kaba, Dorma, Dictator, Olikos, Sovella, Fiskars, Hovila, Pisla, Profile, Classic, Exec, Sento, Jablotron, DSC, Dahua, Björkboda, Boda, Abloy, Smedbo, Hani-tuote, Hani, Sanimex, Friedland, GWS Sovella
Tietoa yhtiöstä

Helatalo on perustettu vuonna 1976. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Kajaani, ja pääasiallinen toimiala Lukkoliike. Yhtiön toimitusjohtaja on Timo Juhani Peussa.

Yhtiön toinen toimiala on murtohälyttimet ja hälytysjärjestelmät.

Viralliselta nimeltään yhtiö on Kajaanin Lukko Oy.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta, Kaupparekisteri

Palveleva rakennusten varustelun & turvallisuuden erikoisliike

Helatalo Kajaanin Lukko Oy on Abloy-& iLOQ valtuutettu lukkoliike ja Finanssialan (FA) hyväksymä rikosilmoitinliike ja lukkoliike. Toimimme aktiivisesti myös koko Suomen turvallisuusalan kehittämiseksi, ja yrityksemme on Suomen Turvaurakoitsijaliiton pitkäaikainen ja aktiivinen jäsen.

Luotettavuus on toimintamme peruslähtökohta. Uskomme, että osaava henkilökunta ja luottamukselliset, pitkät asiakassuhteet sekä sitoutuneen ammattihenkilöstön tinkimätön halu aitoon ja rehelliseen palveluun sekä toimitusvarmuuteen antavat vakaan perustan hyvälle ja kestävälle lukkoliike- ja helatukkutoiminnalle.

Turvallisuusalalla on kumppaniin voitava aina luottaa, suhdanteista riippumatta. Palvelemme asiakkaitamme jo toisessa polvessa, jatkuvasti ja aktiivisesti kehittyen, mutta samalla vahvoja ja vanhoja hyviä perinteitä arvokkaasti kunnioittaen.

Tuotevalikoimamme on laaja. Meiltä löytyvät heti varastosta mm. avaimet, lukitus, heloitus, vetimet, painikkeet, koukut, telineet, inva-apuvälineet, muovitulpat, valvontajärjestelmät sekä opasteet ja kilvet.

Olemme ylpeitä siitä, että yrityksemme kotipaikka on Kajaani. Keskeltä Suomea meidän on helppo toimittaa tavaraa ja tuotteita nopeasti joka puolelle Suomea.

Palvelemme sopimuksen mukaan myös näiden aikojen ulkopuolella mielellämme yksilöllisesti. Otathan yhteyttä jos et ehdi tai pääse aukioloaikana meille asioimaan!

Tukkumyynti

Tukkumyyntimme palvelee mm. rautakauppoja, puuseppäliikkeita, ovi- ikkuna- ja taloteollisuutta sekä muita lukitus- ja heloitusalan tuotteita tarvitsevia yrityksiä.

Hyvä logistinen sijaintimme Kajaanissa, keskellä Suomea takaa nopeat ja täsmälliset tuotetoimitukset joka suuntaan Kajaanin kattavasta varastostamme.

Vähittäismyynti

Myymälämme sijaitsee Kajaanin keskustan alueella, meille on helppo tulla asioimaan. Valmistamme ja toimitamme kaikenlaisia kiinteistöjen sekä kalustelukkojen avaimia sekä avaimia ajoneuvoihin.

Myymälästämme löytyy laajan lukitus- ja heloitustuotteiden valikoiman lisäksi kylpyhuonetarvikkeita, vaatekoukkuja, kaiverrettuja kilpiä, verhotarvikkeita, verhokiskoja, muovitulppia, kiinnitystarvikkeita sekä tukivetimiä ja apuvälineitä vammaisille ja vanhuksille.

Opastamme ja neuvomme mielllämme kiinteistöjen lukitus- ja heloitusasioissa ja teemme tarvittaessa veloituksetta turvatarkastuksia kiinteistöihin.

Päivystysmenettely

Pyrimme palvelemaan kiireellisissä tapauksissa myös tavallisten palveluaikojemme ulkopuolella.

Asennus- ja Huoltopalvelut

Koulutetut Abloy-valtuutetut lukkoseppämme ovat jatkuvan koulutuksen ansiosta monitaitoisia lukitus-, heloitus- ja turvallisuustekniikan osaajia. Käytössämme on kolme hyvin varusteltua huoltoautoa, joilla asentajamme palvelevat koko Kainuuta ja lähialueita.

Helatalosta koko helahoito

Helatalo Kajaanin Lukko Oy on vahva, paikallinen kiinteistöjen varusteiden, heloituksen, lukituksen ja turvateknikan yritys Kajaanissa. Turvallisuutta tuomassa ja kiinteistöjen varustelua parantamassa Kainuussa ja lähialueilla olemme olleet jo vuodesta 1969.

Vähittäismyymälämme palvelee kuluttajia, rakentajia sekä huoltoliikkeitä Kajaanin keskustassa.

Nopea tukkumyyntimme ja kattava varastomme takaavat täsmälliset ja kattavat toimitukset ovi-, ikkuna- ja taloteollisuuteen sekä turvallisuusalan erikoisliikkeille ympäri maan.

Sijaintimme keskellä Suomea sekä monipuolinen varastovalikoimamme antavat loistavat logistiset mahdollisuudet lähetysten toimittamiseen nopeasti kaikkiin ilmansuuntiin.

Lukkoseppämme ovat monipuolisia turvatekniikan osaajia, joiden hyvin varustelluilla huoltoautoilla onnistuu mekaanisten ja sähköisten lukkojen asennusten ja huollon lisäksi myös kulunvalvonnan, portti- ja oviautomatiikan sekä kameravalvonnan ja rikosilmoitinjärjestelmien asennus- ja huoltotehtävät.

Tervetuloa palvelevaan erikoisliikkeeseemme tai ota yhteyttä!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
  • Toimitusjohtaja
  • Timo Juhani Peussa, toimitusjohtaja (2/2010), hallituksen jäsen (10/2019)
  • Hallitus
  • Toni Karri Petteri Moilanen, hallituksen varajäsen (10/2019)
Lähde: Kaupparekisteri
Tilintarkastaja
  • Antti Sakari Kääriäinen, tilintarkastaja (4/2007)
  • Tapio Johannes Raappana, varatilintarkastaja (4/2007)
Lähde: Kaupparekisteri
Nimenkirjoituslauseke

Hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja kumpikin yksin ja hallituksen jäsenet kaksi yhdessä

Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot