Infrastar Oy
Taloustiedot

Liikevaihto

(miljoonaa euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2020/032021/032022/032023/03
Liikevaihto (tuhatta euroa)13010536729192565
Liikevaihdon muutos %35,4%-58,7%-45,6%-12,1%
Liiketulos (tuhatta euroa)294-2091384
Käyttökate %5,9%-0,4%5,5%8,6%
Liikevoitto %2,3%-3,9%0,4%3,3%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)202-257-770
Henkilöstö25191919
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Infrastar OyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Perustamisvuosi
2010Lähde: Fonecta-konserni
Kotipaikka
LahtiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
2–10 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
10–19 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Maanrakennus ja maansiirto (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
43120 Rakennuspaikan valmistelutyötLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.3.2010
Verohallinnon perustiedot: 9.3.2010
Työnantajarekisteri: 1.3.2010
Kaupparekisteri: 9.3.2010
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.3.2010
Lähde: YTJ
Tietoa yhtiöstä

Infrastar Oy on perustettu vuonna 2010. Se on osakeyhtiö, jonka kotipaikka on Lahti, ja pääasiallinen toimiala Maanrakennus ja maansiirto. Yhtiön toimitusjohtaja on Henri Sakari Timonen.

Yhtiön Infrastar Oy liikevaihto oli 2,57 miljoonaa ja tilikauden tulos 70 tuhatta. Liikevaihto laski 12,1%. Liikevoittoprosentti oli 3,3%. Tiedot perustuvat yhtiön viimeisimpään tilinpäätökseen vuodelta 2023.

03/2023 päättyneellä tilikaudella yhtiöllä oli 19 työntekijää. Työntekijämäärä pysyi samana verrattuna edelliseen tilikauteen.

Tietojen lähde: Yritys- ja yhteisötietojärjestelmä (YTJ), Fonecta, Kaupparekisteri, Suomen Asiakastieto

Ympäristösi rakentaja Päijät-Hämeen alueella
Infrastar Oy on Päijät-Hämeen alueella toimiva ympäristörakentamiseen erikoistunut yritys. Meillä on pitkä kokemus kunnallisteknisestä rakentamisesta kaikkine sen osa-alueineen. Palvelemme julkista puolta, yrityksiä sekä yksityisiä. Henkilöstömme vankka kokemus kunnallisteknisessä rakentamisessa mahdollistaa laatuvarmuuden ja aikataulussa pysymisen. Kauttamme hoituu kaikki alan työt omalla sekä yhteistyökumppaneiden kalustolla ja ammattitaidolla. Olemme erikoistuneet myös työmaavalvontaan. Annamme mielellään kilpailukykyisen tarjouksen alan kohteista. Sivuiltamme löydät lisätietoja toiminnastamme ja palveluistamme. Tutustu ja pyydä kilpailukykyinen tarjous!
Maanrakennus
Me Infrastarilla olemme kokeneita maanrakennuksen ammattilaisia. Toimintamme perustuu pitkäaikaiseen kokemukseen ja nykyaikaiseen tekniikkaan. Meille tärkeää on toteuttaa työt asiakkaiden toiveiden mukaisesti sekä auttaa suunnitelemaan kokonaisuus järkevästi, työnlaadusta tinkimättä. Palvelemme kokonaisvaltaisesti keskittyen olennaiseen.
Pienet työkohteet kuin isommatkin urakat vaativat nykyään, että kaikki natsaa aikataulullisesti kohdalleen– meillä sen kanssa ei ole ongelmia. Hoidamme kaikki työtehtävät tehokkaasti pysyen aikatauluissa. Yrityksemme tarjoaa maanrakennusalan kone-, ja kuljetuspalveluja tunti- ja urakkapohjaisesti. Mikäli tontin pohjatyöt vaativat louhintaa, niin sekin onnistuu.
Maa- ja kiviainesmyynti
Olemme Lahden ja Päijät-Hämeen alueella toimiva johtava kiviainesten toimittaja sekä asiantuntija. Tarjoamme niin yritys- kuin yksityisasiakkaille Ce-merkityt kiviainestuotteet nopealla toimituksella omista kiviainesalueiltamme, jotka löytyvät Herralasta, Syväojalta, Tennilästä ja Pennalasta. Asiakas voi tulla itse noutamaan haluamansa kiviainekset, mutta toimitamme isommat erät tontille asti Avaimet käteen -palveluna. Lisäksi myymme multaa, kuorikatetta, pihakiviä sekä kivituhkaa,
Raskaan kaluston korjaamo
Korjaamoltamme löytyy 5 raskaan kaluston ammattiosaajaa sekä iso tilava halli autojen sekä koneiden huoltoon. Erikoisalaamme ovat Sisu-kuorma-autot, mutta meiltä luonnistuu myös muut raskaankaluston korjaukset mutkitta. Palveluihimme kuuluu: huollot, jarrutyöt, vaihteistot, kytkintyöt, moottoriremontit, sähkötyöt, ja perien korjaukset. Hoidamme myös erilaiset raskaankaluston metallikorjaukset, kuten kauhojen korjaukset/ huulilevyvaihdot, kuorma-autojen lavojen pellitykset sekä kasettisovitukset.
Korjaamoltamme löytyy täysin varusteltu raskaankaluston huoltoauto tienpäällä tapahtuviin töihin.
Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Lisäyhteystiedot
Muut käyttäjät katsoivat