Tmi Rami Rantanen
Yritystiedot
Virallinen nimi
Tmi Rami RantanenLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Kotipaikka
EurajokiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Maanviljely (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
01110 Viljakasvien (pl. riisin), palkokasvien ja öljysiemenkasvien viljelyLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 5.4.2002
Kaupparekisteri: 15.5.2002
Verohallinnon perustiedot: 5.4.2002
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 3.4.2002
Lähde: YTJ
Rakennuspeltisepän työt Satakunnassa

Tmi Rami Rantanen rakennuspeltiseppä

Yritykseni kautta teemme yleisimmät rakennuksien peltityöt. Olen erikoistunut muun muassa Savupiippujen piippuhattujen, sekä vesikourujen rakentamiseen ja asennukseen. Rakennuspeltisepän työhömme kuuluvat usein rakennuksen ulkopintoihin liittyvät peltiasennukset. Työssä tarvitaan kädentaitojen lisäksi myös tarkkaa mittaus- ja laskutaitoa, joten ota remontointi tai rakennus projekteissasi ihmeessä yhteyttä.

Piipunhattu on suunniteltu suojaamaan hormia ja rakennusta

Piipunhatun tehtävä on ehkäistä suojata hormia rapautumiselta, sekä ehkäistä kosteusvaurioita. Jos tulisijat ei ole käytössä aktiivisesti ympäri vuoden, ei piippuun satanut vesi haihdu tehokkaasti hormista pois. Suojaamaton savupiippu pysyy pitkään kosteana, jolloin vesi alkaa rapauttamaan savupiipun sisäpintaa.

Oikein asennettu ja oikean kokoinen piipunhattu savupiipun päällä suojaa hormia sateelta lumelta ja roskilta. Puhdas ja kuiva hormi toimii paremmin. Hormin puhtaus ja kuivuus vaikuttaa myös oleellisesti painovoimainen ilmanvaihto toimivuuteen, kun hormi on kuiva piipunhatun ansiosta.

Piipunhattu suojaa paitsi hormia, myös ehkäisee kosteus- ja homevaurioita, joita savupiippuun valunut vesi aiheuttaa rakenteille. Varsinkin vanhemmissa taloissa investointi suojaa oleellisesti asunnon kuntoa, sekä parantaa asumisen mielekkyyttä.

Vesikourut, rännit ja sadevesijärjestelmät

Meiltä saat täsmälleen talosi tarpeiden ja mittojen mukaan asennetun sadevesijärjestelmän. Jos sadevesijärjestelmä ei toimi, altistuu koko rakennus kosteudelle ja kosteusvaurioille. Mikäli kattokaivot lakkaavat vetämästä, jää katolle seisovaa vettä, ja huopakaton saumat voivat alkaa vuotaa. Kattorakenteiden kastuminen voi johtaa jopa ennen aikojaan tarvittavaan kattoremonttiin. Vesikourujen asennuksessa, saneerauksessa ja rakentamisessa tärkeintä on kohteen huolellinen mitoitus ja kartoitus. Tehdään työt oikein sinun ja rakennuksen vaatimilla tarpeilla ja budjetilla.

Ota yhteyttä, pääsääntöisesti toimimme Satakunnassa Eurajoen ja Rauman alueilla ja lähistöllä.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat