Eurajoki

Tältä sivulta löydät kunnan Eurajoki suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Eurajoki suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Eurajoki
YritysLiikevaihto (euroa)
Posiva Oy127 miljoonaa
Eurajoen Romu Oy126 miljoonaa
Luvian Saha Oy75 miljoonaa
Ermail Oy17 miljoonaa
LM-Suomiset Oy13 miljoonaa
Veljet Mäkilä Oy9 miljoonaa
Polartherm Oy8 miljoonaa
Aslemetals Oy Lapijoen konepaja5 miljoonaa
Tvo Nuclear Services Oy5 miljoonaa
Interrock Oy4 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Eurajoki yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Luvian Saha Oy118
Posiva Oy90
Aslemetals Oy Lapijoen konepaja49
Eurajoen Romu Oy48
Polartherm Oy41
Veljet Mäkilä Oy39
Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy35
Rakennus Rauvola Oy27
Interrock Oy22
Sauna Eurox Parhaat Löylyt Oy18

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Eurajoki
YritysKasvuprosentti
JJ-Urakointi Oy+191.0%
Kirpputori ja kahvila Sofia Oy+109.2%
Satosa Oy+99.6%
Harmetal Oy+90.3%
Prosessiturva Oy+87.3%
TaJuTec Oy+82.0%
Energywork Finland Oy+75.5%
Ecariot Oy+60.7%
Luvian Rahtiautot Oy+53.3%
Vuojoen kartano+48.4%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Eurajoki
YritysPerustettu
K-Market Luotsipoika19.07.2022
Monialapalvelu Ari Kettunen Oy22.06.2022
TPR-Rakennus Oy16.06.2022
Staarman05.06.2022
ALV Trade Oy25.05.2022
Tuominen Markku23.05.2022
RKP Hallit Oy28.03.2022
SunWax Oy26.03.2022
Berget Hatsapuri Oy14.03.2022
JN-saneeraus28.02.2022
EsittelyssäAlueen Eurajoki yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Kaivuu & Kuljetus Riikilä Oy
  Kaivuu & Kuljetus Riikilä Oy tarjoaa kattavasti kaikki maanrakennusalan työt ja kuljetukset kymmenien vuosien vankalla kokemuksella. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kuin yrityksetkin. Pääsääntöisesti toimimme Eurajoen ja Rauman alueella. Palveluihimme kuuluvat muun muassa omakotitalojen pohjarakentaminen, maa-aineskuljetus, maanrakennus ja talvikunnossapito sekä multa- ja maa-ainesmyynti ja vaihtolavapalvelut.
 • Maanrakennus Laakso P & P

  Maanrakennus P & P Laakso tarjoaa maanrakennustyöt kattavasti yrityksille, yksityisille ja julkiselle sektorille. Toimimme Satakunnan alueella, pääsäntöisesti Raumalla sekä Eurajoella.

  Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

  Palvelumme

  • Maanrakennustyöt

  • Talonpohjatyöt

  • Pohjankaivuut

  • Kunnallistekniikat

  • Tonttikaivuut

  Kysy lisää palveluistamme soittamalla!

 • Rakennusapu Hannu Pipatti Oy

  Rakennusapu Hannu Pipatti Oy on monipuolinen ja luotettava eurajokelainen rakennuspalvelun yritys, joka palvelee koko Satakunnan alueella. Rakennamme uudiskohteet yli 30 vuoden kokemuksella sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Yritys on kokenut rakennuttaja erilaisissa uudisrakentamisen projekteissa, kuten omakotitalojen, rivitalojen ja maatilojen rakentamisessa. Emme tingi laadusta ja haluamme aina ylittää asiakkaan odotukset. Kaikki työmme toteutetaan yhteisymmärryksessä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

  Soita ja kysy lisää!

  Remontit ja saneeraukset

  Me hoidamme remontteja ja saneerauksia yksityisten asiakkaiden kylpyhuoneremonteista aina kokonaisvaltaisiin kiinteistöremontteihin asti. Olemme tehneet paljon esimerkiksi julkisivusaneerauksia ja vesikattojen muutostöitä julkiselle puolelle. Yksityisellä puolella vahvaan kokemukseemme kuuluvat kaikki saneeraukset ja huoneistoremontit pienemmistä suurimpiin. Voit ottaa yhteyttää joko soittamalla tai laittamalla sähköpostia. Hanki osaava ammattilainen kumppaniksesi!

 • Rakennusliike Haapa-aho

  Rakennusliike Haapa-aho on Satakunnan alueella toimiva yritys, joka on erikoistunut katto- ja ulkoverhousremontteihin sekä ovi- ja ikkunaremontteihin.

  Tarjoamme asiakkaillemme joustavan ja monipuolisen remonttikokonaisuuden, jonka jokainen yksityiskohta on loppuun asti hiottu. Asennustyön suorittavat paikalliset, koulutetut ja kokeneet ammattilaiset. Työllistämme vakituisesti 16 henkilöä.

  Meidät tunnetaan korkealuokkaisista materiaaleista, viimeistellystä ja siististä työstä sekä erinomaisesta asiakaspalvelusta.

  Aitoa tekemisen iloa vuodesta 2006 asti.

  Rakennusliike Haapa-aho on Satakunnan alueella toimiva yritys, joka on erikoistunut kattoremontteihin ja ulkoverhousremontteihin, sekä ovi- ja ikkunaremontteihin. Tarjoamme asiakkaillemme joustavan ja monipuolisen remonttikokonaisuuden, jonka jokainen yksityiskohta on loppuun asti hiottu. Asennustyön suorittaa paikalliset, koulutetut ja kokeneet ammattilaiset. Tällä hetkellä työllistämme 16 henkilöä. Meidät tunnetaan korkealuokkaisista materiaaleista, viimeistellystä ja siististä työstä, sekä erinomaisesta asiakaspalvelusta.

  Rakennusliike Haapa-ahon ammattilaiset ovat jo vuosien ajan tehneet töitä sitä varten, että Sinun perheesi saisi parhaan mahdollisen kodin.

 • Luvian RakennusPelti Oy
  Luvian RakennusPelti Oy tekee Satakunnan alueella rakennus- ja peltityöt ammattitaidolla.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Nakkila, Eura, Rauma ja Pori.

Kaupunginosat
Auvi, Enolanmäki, Hankkila, Hanninkylä, Herrainpäivät, Huhta, Hutsaari, Irjanne, Isokylä, Isosuontausta, Jaakolankulma, Järvenkulma, Järvikylä, Kahalankulma, Kainu, Kaukenpieli, Kaukomäki, Ketunpesä, Kipuksenkulma, Kivilahdenkulma, Koivistonkulma, Koivuniemi, Kolinummi, Konstinkulma, Korvenkulma, Korvenkylä, Krisankulma, Kuivalahti, Kuussaarikko, Lankoori, Lapijoki, Lauhtu, Lavila, Lemlahti, Liettinen, Linnamaa, Luodonkylä, Lutta, Maade, Metsäkulma, Metsänkulma, Mikola, Murro, Muuvimäki, Mäkelänkulma, Määrvuori, Niemenkylä, Orjansaari, Palkertti, Pappila, Peräkulma, Peränkylä, Pohirannankulma, Porsmusa, Pujonkulma, Rannankulma, Reposaari, Rikantila, Rintamaankulma, Rydinnummi, Saari, Sunti, Sydinrinta, Sydänmaa, Tahkoluoto, Tahkoniemi, Tiilmusa, Toiveli, Verkkokari, Verkkoranta, Viasvesi, Virkunen, Väipäremäki ja Väkkärä
KuvausAlueen Eurajoki kuvaus

Eurajoki on vauras ja hyvinvoiva kunta meren äärellä Satakunnassa, Rauman ja Porin välissä. Olkiluodon ydinvoimalan ansiosta Eurajoki tunnetaan maamme energiatuotannon keskuksena, jossa tuotetaan noin viidennes koko Suomessa käytettävästä sähköstä. Kunnan halki kulkee paitsi valtatie 8 myös Satakunnan läpi Pyhäjärvestä Selkämereen virtaava Eurajoki.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana kunnan asukasluku on kasvanut muun muassa hyvän työllisyystilanteen ansiosta. Toimivat palvelut, turvallinen asuinympäristö sekä alhainen veroäyri ovat houkutelleet uusia asukkaita. Vuoden 2017 alun kuntaliitos Luvian kanssa kasvatti Eurajoen asukasmäärän yli 9 400 henkilöön. Olkiluodon ydinvoimala on tuonut arkeen kansainvälisyyttä, ja väkilukuun suhteutettuna Eurajoki on maamme kansainvälisin kunta.

Hyvä taloustilanne on mahdollistanut eri palveluiden, kuten päiväkotirakennusten, liikuntapaikkojen, terveydenhuollon ja vanhustenhoidon, jatkuvan kehittämisen. Eurajoella on hyvä elää ja yrittää, ja paikkakunnalla toimii useita elinvoimaisia yrityksiä. Esimerkiksi Luvian Saha Oy, Posiva Oy ja Eurajoen Romu Oy ovat merkittäviä paikallisia työllistäjiä.

Eurajoki tarjoaa useita mielenkiintoisia ja historiallisia nähtävyyksiä. Olkiluodon vierailukeskus tutustuttaa vierailijat ydinvoimatuotantoon ja Sähköä uraanista -tiedenäyttelyyn. Vuojoen kartanossa voit tavata Kartanon frouvan sekä ihastella Carl Ludvig Engelin suunnittelemaa empiretyylistä päärakennusta. Välimaan perinnetorpassa voit nauttia pannukaffet ja tutustua 1930-luvun torpan elämään. Piipahda samalla myös Eurajoen Irjanteen kotiseutumuseossa, koulumuseossa sekä maatalousmuseossa, joka on yksi Suomen laajimmista.