Eurajoki

Tältä sivulta löydät kunnan Eurajoki suurimmat työnantajat, liikevaihdoltaan suurimmat yritykset, nopeiten kasvavat yritykset ja perustetut uudet yritykset.

ToimialatAlueen Eurajoki suurimmat toimialat yritysten määrän mukaan
SuurimmatEniten liikevaihtoa tuottavat yritykset ja muut palveluntarjoajat alueella Eurajoki
YritysLiikevaihto (euroa)
Posiva Oy113 miljoonaa
Luvian Saha Oy75 miljoonaa
Eurajoen Romu Oy70 miljoonaa
Ermail Oy17 miljoonaa
LM-Suomiset Oy12 miljoonaa
Polartherm Oy8 miljoonaa
Veljet Mäkilä Oy7 miljoonaa
Aslemetals Oy Lapijoen konepaja5 miljoonaa
Interrock Oy4 miljoonaa
Tvo Nuclear Services Oy3 miljoonaa

Liikevaihtotieto perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

TyönantajatAlueella Eurajoki yritykset ja muut toimijat, joilla eniten henkilöstöä
YritysTyöntekijöitä
Luvian Saha Oy118
Posiva Oy87
Aslemetals Oy Lapijoen konepaja49
Eurajoen Romu Oy48
Polartherm Oy41
Eurajoen Kiinteistöpalvelu Oy37
Veljet Mäkilä Oy34
Rakennus Rauvola Oy27
Interrock Oy23
Rakennus A & J Laakeristo Oy18

Tieto työntekijöiden määrästä perustuu Fonectan tiedossa olevan viimeisimmän tilikauden tilinpäätöstietoihin.

KasvussaLiikevaihtotietojen perusteella eniten kasvaneet toimijat alueella Eurajoki
YritysKasvuprosentti
Kirpputori ja kahvila Sofia Oy+109.2%
Prosessiturva Oy+87.9%
Vuojoen kartano+67.1%
Luvian Rahtiautot Oy+54.2%
Teuvo Tuote Oy+52.5%
Rantaterassi Baarpuuri+46.7%
Karvia Yhtymä Oy+44.2%
Eurajoen Maa-aines Oy+44.2%
Kaivuu- ja konetyö Heikkilä Oy+41.3%
Lvi-Mator Oy+34.4%

Kasvuprosentissa huomioidaan Fonectan tiedossa olevat tilinpäätöstietoihin perustuvat liikevaihtotiedot neljän viimeisimmän tilikauden osalta.

UusiaUusia toimijoita alueella Eurajoki
YritysPerustettu
RKP Hallit Oy28.03.2022
SunWax Oy26.03.2022
JN-saneeraus28.02.2022
Klinikkaeläinhoitaja Nina Kaerla17.02.2022
Arkkitehtitoimisto Elo Oy15.02.2022
Tmi Ilpo Heinonen13.02.2022
Linnea Mattila Oy02.02.2022
Apsola Trading Oy06.01.2022
SoFysio03.01.2022
Metsäpalvelu Ollaranta31.12.2021
EsittelyssäAlueen Eurajoki yrityksiä ja muita palveluntarjoajia
 • Kaivuu & Kuljetus Riikilä Oy
  Kaivuu & Kuljetus Riikilä Oy tarjoaa kattavasti kaikki maanrakennusalan työt ja kuljetukset kymmenien vuosien vankalla kokemuksella. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kuin yrityksetkin. Pääsääntöisesti toimimme Eurajoen ja Rauman alueella. Palveluihimme kuuluvat muun muassa omakotitalojen pohjarakentaminen, maa-aineskuljetus, maanrakennus ja talvikunnossapito sekä multa- ja maa-ainesmyynti ja vaihtolavapalvelut.
 • Veljet Mäkilä Oy
  Veljet Mäkilä on linjasaneerauksiin sekä korjausrakentamiseen erikoistunut yritys Eurajoella. Toimenkuvaamme sisältyvät myös asuinkerrostalojen julkisivu- ja parvekesaneeraukset sekä kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden kohteiden saneeraukset.
 • Maanrakennus Laakso P & P
  Maanrakennus P & P Laakso tarjoaa maanrakennustyöt kattavasti yrityksille, yksityisille ja julkiselle sektorille. Toimimme Satakunnan alueella, pääsäntöisesti Raumalla sekä Eurajoella.
 • Rakennusliike Haapa-aho

  Rakennusliike Haapa-aho on Satakunnan alueella toimiva yritys, joka on erikoistunut katto- ja ulkoverhousremontteihin sekä ovi- ja ikkunaremontteihin.

  Tarjoamme asiakkaillemme joustavan ja monipuolisen remonttikokonaisuuden, jonka jokainen yksityiskohta on loppuun asti hiottu. Asennustyön suorittavat paikalliset, koulutetut ja kokeneet ammattilaiset. Työllistämme vakituisesti 16 henkilöä.

  Meidät tunnetaan korkealuokkaisista materiaaleista, viimeistellystä ja siististä työstä sekä erinomaisesta asiakaspalvelusta.

  Aitoa tekemisen iloa vuodesta 2006 asti.

  Rakennusliike Haapa-aho on Satakunnan alueella toimiva yritys, joka on erikoistunut kattoremontteihin ja ulkoverhousremontteihin, sekä ovi- ja ikkunaremontteihin. Tarjoamme asiakkaillemme joustavan ja monipuolisen remonttikokonaisuuden, jonka jokainen yksityiskohta on loppuun asti hiottu. Asennustyön suorittaa paikalliset, koulutetut ja kokeneet ammattilaiset. Tällä hetkellä työllistämme 16 henkilöä. Meidät tunnetaan korkealuokkaisista materiaaleista, viimeistellystä ja siististä työstä, sekä erinomaisesta asiakaspalvelusta.

  Rakennusliike Haapa-ahon ammattilaiset ovat jo vuosien ajan tehneet töitä sitä varten, että Sinun perheesi saisi parhaan mahdollisen kodin.

 • Luvian RakennusPelti Oy
  Luvian RakennusPelti Oy tekee Satakunnan alueella rakennus- ja peltityöt ammattitaidolla.
Naapurikunnat

Kunnan naapurustosta löytyvät Nakkila, Eura, Rauma ja Pori.

Kaupunginosat
Auvi, Enolanmäki, Hankkila, Hanninkylä, Herrainpäivät, Huhta, Hutsaari, Irjanne, Isokylä, Isosuontausta, Jaakolankulma, Järvenkulma, Järvikylä, Kahalankulma, Kainu, Kaukenpieli, Kaukomäki, Ketunpesä, Kipuksenkulma, Kivilahdenkulma, Koivistonkulma, Koivuniemi, Kolinummi, Konstinkulma, Korvenkulma, Korvenkylä, Krisankulma, Kuivalahti, Kuussaarikko, Lankoori, Lapijoki, Lauhtu, Lavila, Lemlahti, Liettinen, Linnamaa, Luodonkylä, Lutta, Maade, Metsäkulma, Metsänkulma, Mikola, Murro, Muuvimäki, Mäkelänkulma, Määrvuori, Niemenkylä, Orjansaari, Palkertti, Pappila, Peräkulma, Peränkylä, Pohirannankulma, Porsmusa, Pujonkulma, Rannankulma, Reposaari, Rikantila, Rintamaankulma, Rydinnummi, Saari, Sunti, Sydinrinta, Sydänmaa, Tahkoluoto, Tahkoniemi, Tiilmusa, Toiveli, Verkkokari, Verkkoranta, Viasvesi, Virkunen, Väipäremäki ja Väkkärä
KuvausAlueen Eurajoki kuvaus

Eurajoki on vauras ja hyvinvoiva kunta meren äärellä Satakunnassa, Rauman ja Porin välissä. Olkiluodon ydinvoimalan ansiosta Eurajoki tunnetaan maamme energiatuotannon keskuksena, jossa tuotetaan noin viidennes koko Suomessa käytettävästä sähköstä. Kunnan halki kulkee paitsi valtatie 8 myös Satakunnan läpi Pyhäjärvestä Selkämereen virtaava Eurajoki.

Viimeisen kymmenen vuoden aikana kunnan asukasluku on kasvanut muun muassa hyvän työllisyystilanteen ansiosta. Toimivat palvelut, turvallinen asuinympäristö sekä alhainen veroäyri ovat houkutelleet uusia asukkaita. Vuoden 2017 alun kuntaliitos Luvian kanssa kasvatti Eurajoen asukasmäärän yli 9 400 henkilöön. Olkiluodon ydinvoimala on tuonut arkeen kansainvälisyyttä, ja väkilukuun suhteutettuna Eurajoki on maamme kansainvälisin kunta.

Hyvä taloustilanne on mahdollistanut eri palveluiden, kuten päiväkotirakennusten, liikuntapaikkojen, terveydenhuollon ja vanhustenhoidon, jatkuvan kehittämisen. Eurajoella on hyvä elää ja yrittää, ja paikkakunnalla toimii useita elinvoimaisia yrityksiä. Esimerkiksi Luvian Saha Oy, Posiva Oy ja Eurajoen Romu Oy ovat merkittäviä paikallisia työllistäjiä.

Eurajoki tarjoaa useita mielenkiintoisia ja historiallisia nähtävyyksiä. Olkiluodon vierailukeskus tutustuttaa vierailijat ydinvoimatuotantoon ja Sähköä uraanista -tiedenäyttelyyn. Vuojoen kartanossa voit tavata Kartanon frouvan sekä ihastella Carl Ludvig Engelin suunnittelemaa empiretyylistä päärakennusta. Välimaan perinnetorpassa voit nauttia pannukaffet ja tutustua 1930-luvun torpan elämään. Piipahda samalla myös Eurajoen Irjanteen kotiseutumuseossa, koulumuseossa sekä maatalousmuseossa, joka on yksi Suomen laajimmista.