Pyhärannan Kievari & Camping
Helavi Oy
Taloustiedot

Liikevaihto

(tuhatta euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2020/012021/012022/012023/01
Liikevaihto (tuhatta euroa)184
Liikevaihdon muutos %
Liiketulos (tuhatta euroa)00026
Käyttökate %22,7%
Liikevoitto %14,1%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)00025
Henkilöstö1
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Helavi OyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
RaumaLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
0–0,2 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Majoitus (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
55300 Leirintäalueet, asuntovaunu- ja matkailuvaunualueetLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 23.3.2022
Verohallinnon perustiedot: 21.2.1990
Työnantajarekisteri: 1.5.2022
Kaupparekisteri: 25.2.2022
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 23.3.2022
Lähde: YTJ
Luonnonkaunis leirintäalue kutsuu kesänviettoon!

Pyhärannan Kievari & Camping on ihanteellinen koko perheen lomanviettopaikka keskellä Varsinais-Suomen upeaa luontoa. Monien mahdollisuuksien Pyhäranta sijaitsee kauniilla paikalla meren rannalla. Lämpimästi tervetuloa lomailemaan leirintäalueellemme!

Pyhärannan Kievari & Camping on pieni ja rauhallinen, monipuolisten palveluiden leirintäalue Varsinais-Suomen ja Satakunnan rajalla. Sijaintimme meren äärellä mahdollistaa hauskat vesileikit, veneilyn ja tunnelmalliset iltauinnit suoraan rantasaunan löylyistä. Eloa leirintäalueelle tuo kahvion, ruokapaikan ja iltaravintolan virkaa toimittava Pyhärannan Kievari, jossa järjestetään kesäisin myös runsaasti elävän musiikin tapahtumia.

Leirintäalueeltamme löytyy yhteensä 11 erilaista ja erikokoista (2–8 hlö) lomamökkiä, joista lähes jokaisesta on kaunis merinäköala.

Mökit luovutetaan vuokraajien käyttöön klo 14. Vuokrausvuorokausi päättyy lähtöpäivänä klo 12, jolloin mökin tulee olla tyhjä ja siisti (alempaa löydät siivousohjeet). Loppusiivouksen hinta etukäteen varattuna on 40 €. Mikäli mökki luovutetaan siivoamatta, eikä loppusiivouksesta ole sovittu, veloitamme 50 €:n siivousmaksun.

Mökkivarauksen voi perua veloituksetta viimeistään viikkoa ennen vuokrausajankohdan alkamista. Mökkihinnoissa on juhannuksena 20 %:n juhannuslisä.

Lemmikit on sallittu mökeissä, joten majoitus ei valitettavasti sovellu allergisille. Huomioithan mahdollisen lemmikin loppusiivouksessa.

Vuokrahinnat eivät sisällä lakanoita eikä pyyheliinoja. Tarvittaessa liinavaatteet voi vuokrata vastaanotosta hintaan 10 €/hlö.

Leirintäalueeltamme löytyy mökkimajoituksen lisäksi 90 meren läheisyydessä sijaitsevaa nurmipohjaista matkailuauto- ja vaunupaikkaa ja telttapaikkoja yhtä paljon kuin nurmitilaakin! Auto- ja vaunupaikat ovat pääosin sähköistettyjä ja telttapaikan viereen saa tuoda auton.

Leiriytyjien käytössä ovat siistit wc- ja suihkutilat, joita löytyy kahdesta eri rakennuksesta. Kievarin alakerrasta löytyy hyvin varusteltu keittiönurkkaus, jossa kokkailu ja tiskaus onnistuvat vaivattomasti. Keittiönurkkauksen lisäksi pihapiiristä löytyvä grillikatos useine pöytäryhmineen tarjoaa mainiot puitteet grilliherkkujen valmistamiseen ja nauttimiseen.

Pyhärannan Kievari on leirintäalueemme viihtyisä päärakennus, jossa toimivat vastaanotto, kahvila, ruokapaikka ja iltaravintola. Kievarimme palvelee asiakkaita joka päivä kesä-elokuun ajan.

Päivisin Kievarissa nautitaan tuoreesta kahvista ja herkullisista leivonnaisista. Kahvioherkkujen lisäksi tarjoilemme maistuvan keittolounaan (keskiviikkoisin ja sunnuntaisin) sekä pikaruokatyylisiä ruoka-annoksia. Ravintolassa on A-oikeudet.

Viikonloppuiltaisin Kievari muuttuu iloiseksi illanviettopaikaksi. Karaokea lauletaan kesäisin joka perjantai- ja lauantai-ilta ja vaihtuvat tapahtumat tuovat Kievariin elävää musiikkia.

Tunnelmallinen ja tilava Kievari sopii erinomaisesti erilaisten juhlien, kokoontumisten ja saunailtojen järjestämiseen. Tilaisuus räätälöidään aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Kokonaisuuteen voidaan sisällyttää esimerkiksi pääruuan ja salaattipöydän sisältävä ruokailu tai kahvittelu, rantasaunan lämmitys sekä erilaiset tapahtumat urheilukentällä tai Kievarin sisätiloissa.

Ota meihin yhteyttä ja kerro millaista juhlaa tai muuta tilaisuutta olet järjestämässä, niin suunnitellaan yhdessä lisää! Laskemme sinulle mielellämme edullisen tarjouksen kokonaiskuluista.

Palvelemme asiakkaitamme toukokuusta syyskuun loppuun!

Tervetuloa!

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Vastuuhenkilöt
  • Toimitusjohtaja
  • Heidi-Emilia Lavi, toimitusjohtaja (6/2022), hallituksen jäsen (5/2022)
Lähde: Kaupparekisteri
Yrityskuvat
Muut käyttäjät katsoivat