Uudenkylän Metsäpalvelu Oy
Lähetä viesti yritykselle
Taloustiedot

Liikevaihto

(tuhatta euroa)

Tilikauden tulos

(tuhatta euroa)
2019/122020/122021/12
Liikevaihto (tuhatta euroa)155150125
Liikevaihdon muutos %-9,4%-3,2%-16,7%
Liiketulos (tuhatta euroa)4510
Käyttökate %11,6%11,3%15,2%
Liikevoitto %2,6%3,3%8%
Tilikauden tulos (tuhatta euroa)0-16
Henkilöstö232
Lähde: Suomen Asiakastieto
Yritystiedot
Virallinen nimi
Uudenkylän Metsäpalvelu OyLähde: YTJ
Yhtiömuoto
OsakeyhtiöLähde: YTJ
Kotipaikka
LahtiLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
0–0,2 milj. euroaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Metsäpalvelut (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
02100 MetsänhoitoLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 1.1.2017
Verohallinnon perustiedot: 19.1.2017
Kaupparekisteri: 1.1.2017
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 1.1.2017
Lähde: YTJ
Meiltä puunkaadot, metsätyöt ja puutarhatyöt.

Uudenkylän Metsäpalvelu Oy hoitaa pihapuunkaadot, ongelmapuiden kaadot, metsurityöt, metsänhoidot, metsäsuunnittelun ja metsäkuljetuksen. Hoidamme myös puutarhatyöt ja pihatyöt sekä nuorien ja vanhojen puiden leikkaukset. Meiltä saat myös kaikki arboristipalvelut kuten puiden kuntoarviot.

Vankka kokemus, metsä- ja puutarha-alan koulutus sekä asiaankuuluva kalusto takaavat onnistuneen lopputuloksen niin metsässä kuin pihassakin. Palvelemme mm. Lahden, Nastolan, Heinolan, Asikkalan, Iitin, Kouvolan, Orimattilan, Mäntsälän, Hollolan ja Hämeenkosken ympäristöissä. Toimimme myös pääkaupunkiseudulla ja satunnaisesti Keski-Suomen, Itä-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan sekä kaakkois-Lapin alueilla. Tuotamme palveluita niin yksityisille metsänomistajille, yrityksille, yhteisöille kuin julkiselle sektorillekin.

Kauttamme saat myös koristehakkeet pihallesi. Vaihtoehtoina kirkas, punainen, musta tai ruske puhdas kuoreton kotimainen kuusihake. Tuote ei sisällä homehtuvaa vihermassaa, vaan on tuotettu puhtaasti kuusen ydinpuusta. Kotimainen tuote, ehkäisee myös lehtokotiloiden pääsyä istutuksille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Hätätilanteissa päivystämme ympäri vuorokauden.

pihapuiden kaadot

Hoidamme kaikki puunkaadot Uudenmaan, Kymenlaakson, Päijät-Hämeen ja Kanta-Hämeen alueella. Satunnaisesti teemme keikkaa myös muualla Suomessa

Kaadamme puut kiipeillen, nostokorin avulla, suoralla kaadolla tai sahakouraa ja nosturia käyttäen.

Meilta saat kokonaispalveluna kaikki puunkaatoon liittyvät palvelut samasta osoitteesta.

Puutarhuri

Meiltä löydät puutarhuripalvelut ja teemme pihatyöt ja istutussuunnitelmat.

Palveluihimme kuuluvat puiden leikkaukset, istutusalueiden hoito, perustaminen ja kunnostaminen.

Meiltä löydät myös viheralueiden hoidot ja puutarhalomitukset sekä piha-alueiden kunnossapitotyöt.

Arboristi

Yrityksemme tarjoaa arboristipalvelut.

Tähän kuuluu pihapuiden kuntoarviointi, puiden hoito leikkauksin, juuristoalueiden kunnostukset, latvustuennat, pihapuiden istutukset sekä isompien puiden siirrot.

Arboristin töihin kuuluu myös vaativat pihapuiden kaadot, maisemametsien ja taajamametsien suunnittelu ja hakkuu sekä erityiskohteiden käsittelyt.

Arboristi hoitaa myös myrskytuhojen korjuut ja tarvittaessa arvioi vaurioituneiden puiden kunnon ja hoitotarpeet sekä toteuttaa työt.

Meillä on myös pätevyys tehdä kaupunkipuiden arvon määritykset katu- ja puistopuiden vauriotapauksissa.

Uusimpia tehtäviä arboristeilla on ollut puuhun juuttuneen dronen ja muun lennokin pelastaminen sekä lemmikin pelastaminen. Lisäksi toimimme tarvittaessa pelastuslaitoksen apuna esimerkiksi puukiipeilytehtävissä.

Metsuri

Uudenkylän Metsäpalvelu Oy tarjoaa metsänomistajille kaikki metsätyöt ja metsuripalvelut Etelä-Suomessa ja satunnaisesti muualla maassa.

Palveluihimme kuuluvat kaikki metsurintyöt. Pääasiallisia työlajeja ovat istutukset, varhaisperkaukset ja taimikonhoidot, hakkuun ennakkoraivuut, nuoren metsän kunnostukset, tonttihakkuut, tuulenkaatojen korjuu, harvennushakkuut, pienialaiset päätehakkuut, erikoishakkuut kuten siemenpuiden poisto, visakoivikon harvennukset ja erityiskohteiden käsittelyt.

Korjaamme metsurityönä myös myrskytuhoja. Lisäksi raivaamme sähkölinjojen alustoja, kaadamme linjojen reunapuita sekä korjaamme linjoille kaatuneita puita.

metsäkuljetus, puun ja risujen ajo

Me hoidamme myös puun ja risujen kuljetukset metsästä ja pihoilta pois. Käytämme kalustona pääasiassa mönkijää, Jarcrac ja Terri merkkisiä pienempiä ajokoneita tai traktorikalustoa. Myös muita vaihtoehtoja voi tiedustella.

Tonteilta ja pihoista hoidamme tarvittaessa risut ja rungot myös eteen päin. Kuljetukseen käytämme joko pakettiautoa ja isoa 7 kuution häkkikärryä tai kuorma-autoa tilanteen mukaan. valitsemme aina kokonaisuudessaan taloudellisimman vaihtoehdon.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat