Kyllin Hyvää
Tmi: Kylli Laamanen
Yritystiedot
Virallinen nimi
Tmi: Kylli LaamanenLähde: YTJ
Yhtiömuoto
Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ
Kotipaikka
HollolaLähde: YTJ
Yrityksen liikevaihtoluokka
Ei tiedossaLähde: Fonecta-konserni
Toimipaikan henkilöstöluokka
1–4 henkilöäLähde: Fonecta-konserni
Toimialat
Myyntiedustus (päätoimiala)
Lähde: Fonecta-konserni
Toimialaluokitus (TOL2008)
47990 Muu vähittäiskauppa muualla kuin myymälöissäLähde: YTJ
Voimassa olevat rekisteröinnit
Ennakkoperintärekisteri: 19.10.2018
Verohallinnon perustiedot: 1.1.1998
Kaupparekisteri: 24.8.2018
Arvonlisäverovelvollisuus:
Liiketoiminnasta: 24.10.2019
Lähde: YTJ
Tuote- ja tavaramerkit
hääkakku, voileipäkakku
Iloiseen juhlaan, kakku sinun toiveidesi mukaan

Kun sen täytyy olla kyllin hyvää.

Suunnittelen, leivon ja toimitan yksilöllisiä kakkuja, teemakakkuja sekä, suolaista tarjottavaa juhlapäiviin, yritystilaisuuksiin, tai ihan vain arjen iloksi. Tarjottavat voit hakea suoraa kotileipomostani tai tilata myös toimituksen paikanpäälle. Hyllytavaraa meillä ei ole, vaan tuotteen tehdään aina tilauksien mukaan, jotta ne parhaiten sinulle sopivat. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi, voit aina soittaa ja lähettää sähköpostia tai tekstiviestiä. Kädet taikinassa ei aina vastaaminen heti onnistu, mutta otan kyllä yhteyttä takaisin mahdollisimman pian.

Kakut Ja leivokset

Kakuissa ja leivoksissa pelkästään upea ulkonäkö ei riitä, vaan tarjottavan pitää olla myös maultaan herkullinen ja koostumukseltaan tasapainoinen. Tärkeintä on tietenkin, että kakku sopii makumaailmaltaan juuri teidän juhliinne, tai sen toivotaan olevan päivänsankarille kaunis ja yksilöllinen.

Kakkua tilatessa se suunnitellaan yhdessä teidän kanssanne, pyrin myös parhaani mukaan toteuttamaan haastavatkin toiveenne. Useiden vuosien kokemuksen ansiosta voin myös neuvoa kokojen ja määrien suunnitellussa, mauissa ja koristelussa.

Valmistamme tilauksesta kakut ja leivokset, sekä toimitamme kaiken tarvittaessa paikanpäälle. Kakut koristellaan raikkaasti ja näyttävästi, muun muassa tuoreilla marjoilla ja hedelmillä, marengilla tai vaikkapa marsipaani hahmoin.

Catering ja pitopalvelu

Pienempiin tilaisuuksiin, juhliin ja illanistujaisiin teen myös kevyt catering- ja pitopalveluita. Tarjottavaa ja mahdollisuuksia on paljon, joten näissäkin tapauksissa mielellään autan valitsemaan sopivia ruokalajeja ja tarjottavia, tai voin toteuttaa suoraa teidän suunnittelemanne menuun. Esimerkiksi napostelulautaset ja käsintehdyt lihapiirakat ovat olleet suosittuja.

Iloisia elämäntapahtumia ei ikinä ole liikaa, ota ehdottomasti yhteyttä, ihan vaikka tekisi vain voileipäkakkua kotiin vietäväksi mieli.

Näytä koko yrityskuvaus
Päättäjätiedot
Yrityskuvat